default-image

Δεν τελείωσε ποτέ το σχολείο η Τζένιφερ Λόρενς

Life
Δεν τελείωσε ποτέ το σχολείο η Τζένιφερ Λόρενς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάσημη ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς μπορεί να έχει ήδη ένα Όσκαρ στην κατοχή της και να ονομάστηκε η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός το 2015 και το 2016, αλλά όλη αυτή η επιτυχία κρύβει ένα μυστικό: δεν τελείωσε ποτέ το σχολείο και δεν πήρε ποτέ απολυτήριο.

Η 27χρονη Λόρενς ήταν μόλις 14 ετών όταν παράτησε το σχολείο για να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην καριέρα της. «Πάλεψα με το σχολείο. Δεν ένιωσα ποτέ πολύ έξυπνη» εξήγησε σε συνέντευξή της στο «60 Minutes». «Κι όταν διαβάζω ένα σενάριο και νιώθω ακριβώς πώς θα ένιωθε ο ήρωας, τότε διαπιστώνω πως υπάρχει ένα ολόκληρο σημείο στον εγκέφαλό μου που δεν ήξερα καν την ύπαρξή του. Ήταν κάτι που με έκανε να νιώθω αυτοπεποίθηση και δεν ήθελα να το εγκαταλείψω».

Πάντως, η Τζένιφερ Λόρενς δυσκολεύτηκε να πείσει τους ανθρώπους να κατανοήσουν τους στόχους της. «Είναι τόσο δύσκολο να το εξηγήσω. Το καταλαβαίνω αυτό. Αυτό ήταν πάντα αυτό που ήθελα να κάνω». Και ήταν πολύ δύσκολο να πείσει τους γονείς της να την αφήσουν να εγκαταλείψει το σχολείο. «Έχεις τρελαθεί τελείως» της έλεγαν συνέχεια.

«Εγκατέλειψα το σχολείο. Ουσιαστικά δεν έχω απολυτήριο» συνέχισε η Λόρενς. «Είμαι αυτοδίδακτη».

Σήμερα, μια δεκαετία περίπου αργότερα, η ηθοποιός δεν λυπάται για την απόφασή της αυτή. «Ήθελα να χαράξω το δικό μου μονοπάτι. Βρήκα αυτό που ήθελα να κάνω και δεν ήθελα να με εμποδίσει τίποτα» εξήγησε. «Ακόμα και οι φίλοι μου, για πολλά χρόνια, δεν ήταν τόσο σημαντικοί για μένα, όσο η καριέρα μου».

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News