Η Σπυροπούλου κέρδισε στο "αισθησιακό" κουίζ /vid

Life
Η Σπυροπούλου κέρδισε στο "αισθησιακό" κουίζ /vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πόσοι άνθρωποι κατά μέσο όρο επισκέπτονται την ημέρα ιστοσελίδες αισθησιακού περιεχομένου», ρώτησε ο Σάκης Τανιμανίδης στο πρώτο παιχνίδι ερωτήσεων του Survivor, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Ντάρια.

Οι δύο παίκτριες προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους, ενώ ταυτόχρονα σκέφτονταν την κατάλληλη απάντηση. 18.000.000 απάντησε η γνωστή παρουσιάστρια, ενώ η παίκτρια των Μαχητών απάντησε 100.000.000.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν πιο κοντά στην απάντηση με αποτέλεσμα να κερδίσει σε αυτήν την ερώτηση και να φανεί πιο… ενημερωμένη!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το παιχνίδι ερωτήσεων του Survivor…

Ποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα κέρδισε τους τηλεθεατές; Αναλυτικά οι μετρήσεις...

Στην prime time της Δευτέρας, το Survivor συνάντησε και πάλι το Τατουάζ και την Αννέ. Η μάχη για την τηλεθέαση ήταν και αυτή τη φορά μεγάλη, καθώς πρόκειται για τρία δημοφιλή προγράμματα. Ποιος αναδείχθηκε νικητής και πού «κλείδωσαν» τα ποσοστά για τον καθένα;

Σημειώνοντας μικρή άνοδο συγκριτικά με το επεισόδιο της προηγούμενης Δευτέρας, το Survivor σημείωσε τηλεθέαση 31,8% στο γενικό και 42,4% στο δυναμικό κοινό. Τα ποσοστά αυτά του έδωσαν με ευκολία την πρώτη θέση στον πίνακα μετρήσεων της Nielsen -σε τέταρτο άγγιξε και το 53,4%.

Απέναντι, το Τατουάζ έμεινε σταθερό σε όλα τα κοινά και κράτησε στον Alpha το 22,1% των τηλεθεατών στο σύνολο και το 20,4% στις ηλικίες 15-44.

Για την Αννέ τα ποσοστά διαμορφώθηκαν ως εξής: 16,2% στο γενικό και 12,1% στο δυναμικό κοινό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News