Οι "Αορείτες" χορεύουν για καλό σκοπό

Πολιτισμός
Οι "Αορείτες" χορεύουν για καλό σκοπό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πολιτισμός και Αορείτες» είναι ο τίτλος της ετήσιας εκδήλωσης των Σχολών Χορών. Μια μουσικοχορευτική παράσταση έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο παιδικό χωριό SOS ΚΡΗΤΗΣ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

"Τα παιδιά στέλνουν τα δικά τους  μηνύματα χορεύοντας! Οι Σχολές χορού «Αορείτες» όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έχουν ετοιμάσει  ένα πλούσιο μουσικό χορευτικό πρόγραμμα κάνοντας έτσι τον ετήσιο χορό τους , αλλά και κόβοντας την πίτα τους , για αυτό και σας καλούν να παρευρεθείτε κοντά τους την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στη 13:00 το μεσημέρι στο κέντρο Κουρήτες .

 Αυτή τη φορά τα παιδιά των Σχολών, πέρα από τον ταλέντο που έχουν στο χορό, δοκιμάζονται και σε μοναδικούς ρόλους με «θεατρικά δρώμενα» που στόχο έχουν να αφυπνίσουν και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό , στέλνοντας  έτσι τα δικά τους μηνύματα για τις ευπαθείς ομάδες και σε ανθρώπους που έχουν βιοποριστικά προβλήματα.  Στο β΄ μέρος της παράστασης οι χαρισματικοί χορευτές μας θα  ξυπνήσουν μνήμες με ένα αφιέρωμα στην αγάπη και τον έρωτα και πως «βεγγέριζαν»  οι άνθρωποι μεταξύ τους τότε  που δεν υπήρχε η τεχνολογία , τα  τηλέφωνα , τα μηνύματα και γενικότερα τα social … !Θα τραγουδήσουν τον «Ερωτόκριτο» , και  θα κάνουν εκπλήξεις στις μανούλες τους με μια σημαντική δράση που είχαν δημιουργήσει στην Σχολή !

Τα μουσικά συγκροτήματα των : Γιάννη Μακριδακη , Κωστή Σαριδάκη και Γιάννη Σμαραγδακη έχουν σκοπό να σας αλλάξουν το μεσημέρι της Κυριακής και να σας το κάνουν ακόμη πιο διασκεδαστικό , ενώ την εκδήλωση παρουσιάζει η Αναστασία Μπιτζιλέου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News