default-image

ΠΑΣΟΚίτο & σεμεδάκια στο στέκι για τους νοσταλγούς του ΠΑΣΟΚ

Life
ΠΑΣΟΚίτο & σεμεδάκια στο στέκι για τους νοσταλγούς του ΠΑΣΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμπρά ήταν τα εγκαίνια του πρώτου αυθεντικού σοσιαλιστικού κέντρου διασκέδασης, με το όνομα «Η Αλλαγή», το οποίο βρίσκεται στο Γκάζι. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν χτες, ανήμερα του Αγίου Ανδρέα και… ταξίδεψαν όσους βρέθηκαν εκεί στην πάλαι ποτέ «χρυσή» δεκαετία του '80.

Στα εγκαίνια, οι μουσικές ήταν βγαλμένες από τα βάθη των 80s και των 90s με ξένες επιτυχίες που μας μεγάλωσαν και ελληνικούς λαϊκούς ύμνους που στιγμάτισαν μια ολόκληρη εποχή, όπως το «αυτός ο άνθρωπος αυτός».

Το Σοσιαλιστικό καφέ μπαρ θα ξεκινήσει επισήμως να λειτουργεί τη Δευτέρα που μας έρχεται και θα περιλαμβάνει πράσινες θεματικές βραδιές. Τα ποτά και τα φαγητά που θα σερβίρονται, θα φέρουν ΠΑΣΟΚικά ονόματα.

Για παράδειγμα, τα κοκτέιλ λέγονται:

Συμβόλαιο με τον λαό, Ραντεβού με την Ιστορία, Kir Social, Married Margarita, Τενεκές Ξεγάνωτος, ΠΑΣΟΚιτο, και Πρόεδρος, ενώ στον ίδιο χώρο θα μπορείτε να πιείτε κρασί «Μεθυσμένο Ήλιο», να απολαύσετε «προφι-ντελόρ», green cheesecake,  πανακότα «των τεσσάρων», ΓΑΠ cake, ΕΟΚ Βάφλα αλλά και «σοσιαλιστική φραπεδιά με μισό τοστ, όπως παλιά.

Το κλαμπ σάντουιτς θα σερβίρεται με το ζαμπόν των 80's «σβαν», ενώ όσοι λησμονούν την εποχή θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσουν το «βρώμικο 89» το σάντουιτς με τα φιλετάκια κοτόπουλου!

Σήμα κατατεθέν του χώρου, το μπαλκόνι της Αλλαγής και τα video projections που παίζονται σε τεράστια τηλεόραση που στεφανώνεται από ένα μεγάλο, παραδοσιακό σπιτικό σεμεδάκι.

Δείτε το βίντεο από τα εγκαίνια:

Πηγή: news247.gr, protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News