default-image

Ο Κατρούγκαλος με κοστούμι και... σαγιονάρα - photo

Life
Ο Κατρούγκαλος με κοστούμι και... σαγιονάρα - photo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμφάνιση για γέλια και για κλάματα για τον αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο σε εκδήλωση στην Πύλο.

Ο Υπουργός εμφανίστηκε με κοστούμι και… σαγιονάρες, μία εμφάνιση που παραξένεψε πολλούς και έκανε μάλλον κακή εντύπωση σε όσους τον είδαν, αλλά και στη συνέχεια, όταν η φωτογραφία αναπαράχθηκε.

Αυτό συνέβη σε εορταστική εκδήλωση του Δήμου Πυλου-Νέστορος για τα εγκαίνια έργων ανάπλασης στην παραλιακή ζώνη, στην πλατεία Οικονομίδη και στην πλατεία Νέστορος. Μεταξύ των επισήμων ήταν και ο κ. Κατρουγκαλος, ο οποίος τράβηξε τα βλέμματα πάνω του, όχι μόνο λόγω της αναγνωρισιμότητάς του, αλλά κυρίως εξαιτίας του ντυσίματός του.

Όπως έγραψε η κυριακάτικη «Ελευθερία του Τύπου», ο υπουργός εξήγησε ότι είχε ένα μικρό ατύχημα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, καθώς, αντί να ανοίξει το κρύο νερό, άνοιξε το καυτό, με αποτέλεσμα να προκαλέσει έγκαυμα στα πόδια του.

Σχετικό ρεπορτάζ του ΑΠΕ ανέφερε:

«Εγκαύματα και στα δύο του πόδια υπέστη εξαιτίας ενός μικρού ατυχήματος ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος. Παρόλα αυτά αυτά όμως δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα του. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Μεσσηνία όπου επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων και την Πυροσβεστικη στην Καλαμάτα για να εμψυχώσει και να συγχαρεί τους πυροσβέστες που δίνουν μάχες στα μέτωπα των πυρκαγιών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News