default-image

Survivor: Η κίνηση του Βασίλη Καλλίδη που σχολιάστηκε -video

Life
Survivor: Η κίνηση του Βασίλη Καλλίδη που σχολιάστηκε -video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα πρωτότυπο έπαθλο κέρδισε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μαζί με την πρώτη ασυλία στο Survivor.

Μαζί με δύο παίκτες της επιλογής του, που εν προκειμένω ήταν ο Μάριος Ιωαννίδης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, απόλαυσαν ένα γεύμα από τα χέρια του Βασίλη Καλλίδη και …τα δικά τους.

Το μενού που ετοίμασε ο Βασίλης Καλλίδης: Μιλκσέικ με παγωτό βανίλια και χυμό ανανά και βερίκοκου για καλωσόρισμα, σουβλάκι με γαρίδα και ανανά με γλυκόξινη σάλτσα,μπέργκερ με ανανά και πατάτες τηγανιτές και γλυκό με παγωτό και μπισκότα.

Μια κίνηση του Βασίλη Καλλίδη όταν συνάντησε τους Μαχητές όμως σχολιάστηκε στα social media και η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει για αυτό, όταν μίλησε μαζί του τηλεφωνικά.

«Ξέρεις τι μου έκανε μεγάλη εντύπωση; Σε είδαμε όταν σε πλησίασαν κάπως τα παιδιά, να πιάνεις κάπως λίγο τη μύτη σου» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και ξάφνιασε τον μάγειρα.

«Τυχαίο θα ήταν μάλλον. Ούτε καν το κατάλαβα. Μου το ρωτάς και μου κάνει τρομερή εντύπωση. Τι εννοείς ότι τα παιδιά μύριζαν; Τώρα τι κουβέντα είναι αυτή; Ντρέπομαι λίγο. Τα παιδιά ήταν ευγενέστατα, ευδιάθετα» απάντησε ο Βασίλης Καλλίδης.

zappit

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News