default-image

Σε Περιφέρεια και Δήμο Ίντερ For Ever και Εθνική 2004

Life
Σε Περιφέρεια και Δήμο Ίντερ For Ever και Εθνική 2004

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πόλη του Ηρακλείου και όχι μόνο, μετρά αντίστροφα για το αποψινό (20:30) φιλανθρωπικό αγώνα ανάμεσα στην Εθνική του 2004 και την Ίντερ For Ever που θα γίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Σύσσωμη η αποστολή της ιταλικής ομάδας και αντιπροσωπεία των Ελλήνων Βετεράνων διεθνών επισκέφθηκαν σήμερα την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου.

Πρώτος σταθμός μετά από τον περίπατο στο κέντρο της πόλης ήταν η Περιφέρεια, όπου τους υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης. Στις δύο ομάδες δόθηκαν πλακέτες, ενώ από την πλευρά τους παρέδωσαν μια φανέλα της Ίντερ με τις υπογραφές όλων των παικτών, όπως και αντίστοιχα το ίδιο συνέβη με τη φανέλα της Εθνικής.

Επόμενη επίσκεψη ήταν στο Δήμο Ηρακλείου, όπως ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός ξενάγησε τους επισκέπτες στη Λότζια, τονίζοντας ιδιαίτερα στην αποστολή της Ίντερ, ότι πρόκειται για Ενετικό κτίριο που σχετίζεται με την Ιταλία. Τους δώρισε το μετάλλιο της πόλης και αναμνηστικά δώρα, παραλαμβάνοντας αντίστοιχα τις φανέλες των ομάδων υπογεγραμμένες.

Όλοι ευχήθηκαν από το Παγκρήτιο Στάδιο να «φύγει» το μήνυμα, ότι ο αθλητισμός ενώνει και να γίνει ένας ωραίος αγώνας. Στόχος είναι μικροί και μεγάλοι να απολαύσουν μια ποδοσφαιρική γιορτή, στέλνοντας και μήνυμα αλληλευγής με την στήριξη στο Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας».

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News