default-image

Θα συμμετάσχει στο «Τζίνι» ο Γουίλ Σμιθ;

Life
Θα συμμετάσχει στο «Τζίνι» ο Γουίλ Σμιθ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αμερικανός ηθοποιός Γουίλ Σμιθ άρχισε συζητήσεις για να δανείσει τη φωνή του στο "Τζίνι" σε ριμέικ της κλασσικής ταινίας κινουμένων σχεδίων "Αλαντίν" που ετοιμάζει η Disney.

Στην ταινία του 1992 το "Τζίνι" ήταν ο ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς.

Η Disney αναζητά δυο νέους ηθοποιούς για τους ρόλους του Αλαντίν και της Τζασμίν, όμως θέλει να συνεργαστεί και με τον Γουίλ Σμιθ. Η εταιρεία ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ηθοποιό για την ταινία «Ντάμπο», αλλά τελικά ο Γουίλ Σμιθ δεν εντάχθηκε στο καστ λόγω γυρισμάτων, σύμφωνα με το Deadline Hollywood.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αν ο Γουίλ Σμιθ συμφωνήσει για τον ρόλο του "Τζίνι" θα είναι η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων στην οποία θα συμμετάσχει από το 2004 όταν είχε δανείσει τη φωνή του στον Όσκαρ, στην ταινία "Shark Tale" (Καρχαριομάχος).

Ο Τζον Όγκουστ, σεναριογράφος του "Big Fish" έγραψε το σενάριο για τη νέα ταινία "Αλαντίν". Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γκάι Ρίτσι και παραγωγός είναι ο Νταν Λιν μέσω της εταιρείας του Lin Pictures.

Η πρωτότυπη ταινία ήταν βασισμένη σε κόμικ εμπνευσμένο από την αραβική παράδοση και είναι η ιστορία ενός νεαρού άνδρα που απελευθερώνει ένα Τζίνι από ένα λυχνάρι και εκείνο του δίνει η δυνατότητα να εκπληρώσει τρεις ευχές του.

Η ταινία "Αλαντίν" το 1992 κέρδισε τα Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού για το "A Whole New World" και καλύτερης πρωτότυπης μουσικής και ήταν η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της χρονιάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News