default-image

Απόψε θα αναδειχθεί η πιο όμορφη Κρητικιά

Life
Απόψε θα αναδειχθεί η πιο όμορφη Κρητικιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 37ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 10 το βράδυ, στο κινηματοθέατρο "Αστόρια" στο Ηράκλειο.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι η Εύη Αδάμ και ο Νίκος Αναδιώτης, ενώ για πρώτη φορά ο διαγωνισμός θα μεταδοθεί απευθείας από την "ΚΡΗΤΗ TV". Την εκδήλωση θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν και τηλεθεατές απ' όλη την Ελλάδα μέσω του ΟΤΕ TV.

Τα Παγκρήτια Καλλιστεία αναβαθμίζονται συνεχώς και χαρακτηρίζονται ως ο πλέον κορυφαίος διαγωνισμός ομορφιάς στη χώρα μας, αποτελώντας σίγουρα το πιο κοσμικό γεγονός της Κρήτης.

Η εταιρεία παραγωγής Cretanart Productions, σεβόμενη πάντα την ιστορία του θεσμού, θα παρουσιάσει για άλλη μια χρονιά μια παραγωγή υψηλού επιπέδου, η οποία θα αποτελείται από πάνω από 170 συντελεστές, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στο κοινό, το οποίο θα παραβρεθεί στην εκδήλωση, να απολαύσει από κοντά μια ζωντανή τηλεοπτική παραγωγή, ένα υπερθέαμα λάμψης και ομορφιάς.

Η διαδικασία της πολύμηνης προετοιμασίας των φιναλίστ έχει στεφθεί από απόλυτη επιτυχία και οι 15 πανέμορφες κοπέλες είναι έτοιμες να διεκδικήσουν τους επίζηλους τίτλους της Miss Κρήτη, των δύο αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Γιανγκ 2016.

Μάλιστα, για πρώτη φορά μπορούν το κοινό και οι τηλεθεατές να συμμετέχουν ενεργά στο διαγωνισμό, ψηφίζοντας με την αποστολή ειδικού SMS την αγαπημένη τους φιναλίστ, με το σύνολο των ψήφων να προσμετράται ποσοστιαία στη γενική βαθμολογία της κριτικής επιτροπής. Η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News