default-image

Βούτηξε σε καυτό νερό με οξύ και εξαϋλώθηκε (video)

Life
Βούτηξε σε καυτό νερό με οξύ και εξαϋλώθηκε (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περίεργο περιστατικό συνέβη τον περασμένο Ιούνιο, όταν ο Colin Nathaniel Scott πήγε στο πάρκο με την αδελφή του για να απολαύσουν τα μαγευτικά, γαλαζοπράσινα και κίτρινα νερά της μοναδικής πηγής.

Σύμφωνα με την έκθεση των αρμοδίων ο νεαρός άνδρας, ο οποίος βούτηξε πρώτος στην πηγή έχασε τη ζωή του ακαριαία, μιας και το νερό έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ανθρακικό, ενώ βρισκόταν και σε θερμοκρασία βρασμού.

Ο νεαρός και η αδερφή του έψαχναν ένα μέρος, όπου το νερό της πηγής ήταν ζεστό, προκειμένου να απολαύσουν ένα μπάνιο. Ωστόσο το σημείο που επέλεξαν να βουτήξουν είναι τοξικό και το νερό βρίσκεται σε πολύ υψηλή θερμοκρασία, με αποτέλεσμα το σώμα του άτυχου νέου να διαλυθεί από το οξύ.

Η αδελφή του Scott κατέγραψε στο κινητό της το τραγικό περιστατικό, ωστόσο η αρμόδια υπηρεσία του πάρκου δεν έδωσε στην δημοσιότητα το βίντεο. «Προσπαθούσε να φτάσει το νερό για να ελέγξει την θερμοκρασία, γλίστρησε και έπεσε μέσα», ανέφερε η αδερφή του Sable.

«Υπήρξε μια διάλυση σε πολύ μεγάλο βαθμό σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα», δήλωσε ο αστυνομικός Ranger Lorant Veress.

Τα σωστικά συνεργεία που πραγματοποίησαν έρευνα στην περιοχή του, για τον εντοπισμό της σορού του, βρήκαν μόνο το πορτοφόλι του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News