default-image

Σπουδαία ημερίδα "Παιδί και Αθλητισμός" από την ΕΠΣΗ

Life
Σπουδαία ημερίδα "Παιδί και Αθλητισμός" από την ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΠΣΗ "σφυρίζει" την έναρξη του Παιδικού Πρωταθλήματος εκτός αγωνιστικών χώρων με μία σπουδαία επιμορφωτική ημερίδα.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου με τη στήριξη της Περιφέρειας στην αίθουσα "Ανδρόγεω" στις 10 το πρωί, με θέμα "Παιδί και Αθλητισμός" και με ομιλητές διακεκριμένους επιστήμονες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 10:00 με εισηγητή τον Αλέξανδρο Πατριανάκο (Καρδιολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ, ΠΑΓΝΗ) με θέμα «Προαγωνιστικός Έλεγχος νεαρών αθλητών». Θα ακολουθήσει η διαιτολόγος Ελένη Κωστάκη με θέμα «Η διατροφή νεαρών αθλητών» ενώ η νοσηλεύτρια με εξειδίκευση στην Παιδοψυχιατρική, Κλαίρη Βολικού» θα αναφερθεί στο θέμα «Σωστή Προσέγγιση των παιδιών στον αθλητισμό».

Οι ενδιαφέρουσες εισηγήσεις θα κλείσουν με τον χειρούργο-ορθοπεδικό και αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ, Χάρη Βαβουρανάκη, με θέμα «Παιδί και ποδόσφαιρο, τι πρέπει να προσέχω». Θα ακολουθήσει ελεύθερη ομιλία και ερωτήσεις προς τους εισηγητές, ένα κομμάτι στο οποίο οι διοργανωτές δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Συντονιστές της συζήτησης θα είναι ο θωρακοχειρούργος και αντιπρόεδρος ΕΠΣΗ, Ιωάννης Δροσίτης και ο ιατρός και μέλος υγειονομικής επιτροπής ΕΠΣΗ, Στέλιος Ψυχαράκης. Υπεύθυνος διοργάνωσης είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ και πρόεδρος Επιτροπής Μικτών Ομάδων και Υποδομών, Βαγγέλης Παπαγγελής.

Στην ανακοίνωση-κάλεσμα η ΕΠΣΗ αναφέρει τα εξής: «H  Ε.Π.Σ. Ηρακλείου  με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, διοργανώνει την Κυριακή 06/11/2016 και ώρα 10 π.μ., στην αίθουσα ΑΝΔΡΟΓΕΩ του Δήμου Ηρακλείου, μια σπουδαία επιμορφωτική ημερίδα, με τίτλο: "Παιδί και Αθλητισμός". Παρακαλούμε όπως ενημερωθούν όλα τα μέλη της ομάδας σας, προπονητές, παίκτες και γονείς (κηδεμόνες), να παραβρεθούν για να αποκομίσουν χρήσιμες πληροφορίες σε ιατρικό και αθλητικό επίπεδο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News