default-image

Εκλεισε η ημερομηνία γάμου της Πίπα Μίντλετον

Life
Εκλεισε η ημερομηνία γάμου της Πίπα Μίντλετον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail, η Πίπα Μίντλετον έχει ορίσει την ημερομηνία του γάμου της με τον Τζέιμς Μάθιους. Το ζευγάρι έχει ήδη τυπώσει τις πολυτελείς προσκλήσεις «Save The Date» για τους καλεσμένους της, όπως συνηθίζεται στο εξωτερικό.

Τα εν λόγω προσκλητήρια αποστέλλονται αρκετούς μήνες πριν τον γάμο, ενημερώνοντας τους καλεσμένους για να μην κανονίσουν κάτι άλλο τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Οι προσκλήσεις για τον γάμο της αδελφής της Δούκισσας του Κέιμπριτζ είναι έτοιμες, αλλά θα δοθούν στους καλεσμένους τα Χριστούγεννα.

Οπότε ο γάμος αναμένεται για την Άνοιξη του 2017.

Όσο για το νυφικό, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η μέλλουσα νύφη, η οποία έχει μεγάλο άγχος αφού πρέπει να ξεπεράσει την εμφάνιση της στον γάμο της αδερφής της, για την οποία έγινε θέμα σε όλο τον κόσμο, έχει ήδη ξεκινήσει τις επισκέψεις προς αναζήτηση του ιδανικού νυφικού.

Και φαίνεται ότι η Πίπα θα περπατήσει στον διάδρομο με νυφικό αξίας £10,000. Πηγές αναφέρουν ότι η 33χρονη έχει επισκεφτεί ήδη τις πιο high society μπουτίκ νυφικών του Λονδίνου, συμπεριλαμβανομένης της σχεδιάστριας Suzanne Neville, τα νυφικά της οποίας κοστίζουν μέχρι και  10.000 λίρες.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News