default-image

Επιτέλους… ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ !!!!

Κρήτη
Επιτέλους… ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ !!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλό Μεσημέρι, θα λέμε από την ερχόμενη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, παρέα με το Στέλιο Ζερβό και την Ιωάννα Μαλέσκου. Η αγαπημένη εκπομπή της Κρήτης,  επιστρέφει πλήρως ανανεωμένη. Νέο πλατό, νέοι συνεργάτες και στο πλευρό του Στέλιου η γλυκιά Ιωάννα.

Εδώ και καιρό η ομάδα της εκπομπής, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα.

Ρεπορτάζ, γυρίσματα, καλεσμένοι, όλα έχουν μπει σε ένα ρυθμό για να ζείτε καθημερινά μια υπέροχη τηλεοπτική εμπειρία με το Στέλιο και την Ιωάννα.

Και φέτος η παρέα της εκπομπής  θα μαγειρέψει νόστιμες συνταγές, θα κάνει βόλτες στις κρυμμένες γωνιές της πόλης, θα πάει θέατρο, θα δει σινεμά, θ' ακούσει ιστορίες ανθρώπων, θα μάθει μυστικά ομορφιάς και στιλ και θα σας αποκαλύψει ένα κόσμο γεμάτο ιδέες, χρήσιμες συμβουλές, χρώματα , μουσικές και όλα αυτά που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη, πιο δημιουργική και γεμάτη. 

Και φέτος το Καλό Μεσημέρι, θα σας κρατήσει συντροφιά όπως κάνει τόσα χρόνια.

Η ομάδα δυνατή και αγαπημένη!

Στις συνταγές, ο Θέμος Ρήγας, ο chef που μας έβαλε και πάλι στην κουζίνα!

Στα κινηματογραφικά νέα, ο Νίκος Τσαγκαράκης. Μετά από μια πολύχρονη τηλεοπτική απουσία, ο Νίκος επιστρέφει και βάζει το cinema και πάλι στη ζωή μας.

Στη μόδα η Γιούλη Πυργιαννάκη, στιλάτη και πάντα ενημερωμένη. Η πανέμορφη Γιούλη μας μυεί στα μυστικά του στιλ και της μόδας.

Στο ρεπορτάζ η Μαρία Ελένη Νικηφόρου. Μια νέα γλυκιά παρουσία, γεμάτη ζωντάνια και περιέργεια να ανακαλύψει και να σας προτείνει πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας και αξίζει να τους ρίξετε μια δεύτερη ματιά.

Στο δυναμικό της ομάδας φέτος θα είναι ο Παντελής Αγγελίδης, η  Μαρίνα Μανωλακάκη και η Μιχαέλα Λιονάκη , τρία νέα παιδιά που δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στη δημοσιογραφία και την τηλεόραση.

Το ραντεβού καθημερινό, αγαπημένο και γνώριμο. Καλό Μεσημέρι στις 15:00, γιατί με αυτή την παρέα … περνάμε καλύτερα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News