default-image

Τρία μετάλλια για το «Σατόρι» στο Πανελλήνιο

Life
Τρία μετάλλια για το «Σατόρι» στο Πανελλήνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αθλητικό σωματείο του Σότοκαν Καράτε Ηρακλείου Σατόρι είχε εξαιρετική παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών-Γυναικών και στο Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε Ανδρών-Γυναικών U21, με απολογισμό ένα ασημένιο μετάλλιο και 2 χάλκινα.

Η διοργάνωση έλαβε μέρος στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης Άνω Λιοσίων στις 1-2 Οκτωβρίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Το Α.Σ. Σότοκαν Καράτε Ηρακλείου Σατόρι αγωνίστηκε με μια ομάδα 10 αθλητών οι οποίοι απέδειξαν για ακόμη μια φορά την αθλητική ποιότητα της πόλης μας στο Πανελλήνιο.

Χαρκιολάκης Γιώργος, Σουρανάκη Λυδία, Γρύλλος Γιώργος, Παπαδάκης Φίλιππος, Τζώρτζης Άγγελος, Ανδρουλάκης Γιώργος, Κλεισαρχάκης Κωνσταντίνος, Κατσιμπρής Μιχάλης, Κοπιδάκης Νικόλαος και Τζαγκαράκη Κατερίνα οι Ηρακλειώτες αθλητές του Σατόρι που αγωνίστηκαν στα ταπί, με τους 3 τελευταίους να φτάνουν στα σκαλιά του βάθρου και να κατακτούν: Ο Κατσιμπρής Μιχάλης Χάλκινο μετάλλιο στο Κούμιτε ανδρών U21 -84kg., ο Κοπιδάκης Νικόλαος Χάλκινο μετάλλιο στα Κάτα Νέων Ανδρών και η Τζαγκαράκη Κατερίνα Ασημένιο μετάλλιο στα Κάτα Νέων Γυναικών.

Οι κόποι και οι θυσίες των αθλητών μας ανταμείβονται, αναφέρει σε σχετική του δήλωση ο προπονητής του Σατόρι Γιαπιτζάκης Ζαχαρίας. Καθημερινές προπονήσεις όλο τον χρόνο ακόμη και μέσα στον Αύγουστο, σεμινάρια εντός και εκτός χώρας, υπομονή και επιμονή μας έφτασαν στο θεμιτό αποτέλεσμα στο δυσκολότερο και σπουδαιότερο πρωτάθλημα Καράτε στην Ελλάδα, καθότι η μοριοδότηση των αθλητών για τις Πανελλήνιες εξετάσεις δημιουργεί υπέρτατο κίνητρο για όλους τους αθλητές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News