default-image

Η εκπληκτική τρισδιάστατη τοιχογραφία της Εθνικής Ιταλίας (video)

Life
Η εκπληκτική τρισδιάστατη τοιχογραφία της Εθνικής Ιταλίας (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι εκπληκτικό, το δημιούργημα της τρσδιάστατης ζωγραφικής που πέτυχαν οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Joe & Max, με την εικονιζόμενη μεγάλη τοιχογραφία στην οποία φιγουράρουν οι Τζιανλουίτζι Μπουφόν, Μάρκο Βεράτι και Τζιόρτζιο Κιελίνι, που εξέπληξε το πλήθος πριν λίγες μέρες στο Μπάρι.

Όλο αυτό για να τονισθεί η επέτειος των 10 χρόνων από την μουντιαλική κατάκτηση της ΙΕθνικής ταλίας! Το έργο θα παραμείνει λίγες μέρες στην Piazza del Ferrarese, κάνοντας του περαστικούς να χαζεύουν ή... να προσέχουν να μην κάνουν λάθος βηματισμό, νομίζοντας ότι είναι σκαλοπάτια που οδηγούν στα... αποδυτήρια!!!

Με αυτόν τον τρόπο πάνω στο έδαφος της πλατείας, πλασσάρεται η νέα φανέλα για την επόμενη εποχή του ιταλικού ποδοσφαίρου που θα φορά η εθνική Ιταλίας στα εκτός έδρας προκριματικά της παιγνίδια για το Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας.

Η εταιρεία που επιμελείται τις εμφανίσεις της ομάδας από το 2003, λάνσαρε επί τούτου μία ολόκληρη σειρά προϊόντων, με πρότυπο την εμφάνιση εκείνης της εποχής.

Έτσι και η τωρινή αποτελείται από λευκή φανέλα με μπλε σορτσάκι. Το έμβλημα της εθνικής Ιταλίας βρίσκεται στο κέντρο του στήθους, είναι λευκό με τις γραμμές του περιγράμματος χρυσές. Εμπνευσμένο από το 2006 είναι και το μπλε τρίγωνο που υπάρχει κάτω από το λαιμό.

"Η Ιταλία είναι μεγάλο όνομα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ήταν μια πραγματική τιμή για μας να δημιουργήσουμε αυτό το τριασιάστατο ζωγραφικό έργο πάνω στο δρόμο και την πλατεία", δήλωσαν οι καλλιτέχνες!

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News