default-image

Κώστας Φασομυτάκης: Ο "τυφώνας" από το Τυμπάκι!

Life
Κώστας Φασομυτάκης: Ο "τυφώνας" από το Τυμπάκι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη άνθιση έχει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα το Kick Boxing, με τον Μάικ Ζαμπίδη ουσιαστικά να δίνει το ερέθισμα σε πολλά νέα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα.

Ένα από αυτά τα παιδιά με πολλές διακρίσεις ήδη στο ενεργητικό του σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο είναι ο Κώστας Φασομυτάκης από το Τυμπάκι! Σε ηλικία μόλις 20 ετών ήδη είναι πασίγνωστος στο χώρο του αθλήματος με το παρατσούκλι "Hurricane"... δηλαδή τυφώνας!

Ένας τυφώνας που σαρώνει τους αντιπάλους του, δίνοντας μεγάλες μάχες ενώ συμμετείχε και στην πρόσφατη διοργάνωση Iron Challenge του Μάικ Ζαμπίδη, που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Γαλατσίου. Μάλιστα αναδείχτηκε νικητής στα Super Fights με αντίπαλο τον Λάμπρο Πίστικο.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του, ο Κώστας "Hurricane" Φασομυτάκης γεννήθηκε το 1996 στο Ηράκλειο Κρήτης. Ξεκίνησε να ασχολείται με το kick boxing σε ηλικία 13 ετών. Το 2013 μετακόμισε στην Αθήνα ώστε να ξεκινήσει να προπονείται με τον Ιωάννη Θεοφάνους στο Fight Club Galatsi.

Είναι στην κατηγορία των -72 kg και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη αξιοσημείωτους αγώνες με πολλές νίκες και βραβεία:

28 αγώνες Kickboxing με 23 νίκες και 5 ήττες

3 επαγγελματικούς αγώνες με 1 νίκη και 2 ήττες

Πρωταθλητής Ελλάδος 2013 (K1 / Low Kick -71kg)

Πρωταθλητής Ελλάδος 2015 (K1 -71kg)

Πρωταθλητής Ελλάδος 2016 (Kick Light -74kg)

Best Fighter of The year 2015

Slaveanskaya Bitva Russia 2015

Iron Challenge 2016

Δείτε video από έναν διεθνή αγώνα του Μεσαρίτη kick-boxer στη Ρωσία, στο International Tournament of kickboxing, μια διοργάνωση με τη ρώσικη ονομασία "Slaveyanskaya bitva".

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News