default-image

Υπέροχος χώρος το σκοπευτήριο Κρουσώνα "Μαλεβίζι" (video)

Life
Υπέροχος χώρος το σκοπευτήριο Κρουσώνα "Μαλεβίζι" (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας υπέροχος χώρος λειτουργεί εδώ και λίγα χρόνια λίγα χιλιόμετρα πριν τον Κρουσώνα και είναι αφιερωμένος στους λάτρεις του αθλήματος της σκοποβολής.

Πρόκειται για το σκοπευτήριο του Κρουσώνα «Μαλεβίζι» στο οποίο εδρεύει ο ομώνυμος σκοπευτικός σύλλογος, αριθμώντας περίπου 700 μέλη, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι ενεργά.

Στο σκοπευτήριο «Μαλεβίζι» διοργανώνονται αγώνες σκοποβολής, προπονήσεις και πρακτικά σεμινάρια, καθώς οι φίλοι της σκοποβολής είναι δεκάδες και μπορούν έτσι να αποκτούν νέες γνώσεις και να χαίρονται το άθλημα, αφού οι περισσότεροι ασχολούνται ερασιτεχνικά με την σκοποβολή. Οι συνθήκες ασφαλείας παράλληλα είναι υψηλές, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του αθλήματος.

Μάλιστα, αν και το σπορ είναι ανδρικό, εντούτοις το γυναικείο φύλο στο «Μαλεβίζι» έχει τη δική του έντονη παρουσία, με τη συμμετοχή αρκετών γυναικών στους επίσημους αγώνες με αθλήτριες που διακρίνονται ιδιαίτερα στις επιδόσεις τους.

Πρόσφατα διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία αγώνας σταθερού στόχου 30+30 παρουσία δεκάδων αθλητών και αθλητριών, όπως και τοπικών φορέων της περιοχής, που τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News