default-image

Και ο Μουρίνιο στο δικαστήριο με την γιατρό της Τσέλσι (photos)

Life
Και ο Μουρίνιο στο δικαστήριο με την γιατρό της Τσέλσι (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκδίκαση της υπόθεσης Τσέλσι - Καρνέιρο δεν διήρκησε πολύ καθώς οι «μπλε», μετά και την απρόσμενη επίσκεψη του Ζοσέ Μουρίνιο στο δικαστήριο, ήρθαν σε συμβιβασμό με την πρώτη γιατρό της ομάδας, με τα βρετανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγια για «ξεφτίλα» των Λονδρέζων.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως πριν από λίγες ημέρες η Τσέλσι προσέφερε 1,5 εκατ. ευρώ στην Εύα Καρνέιρο για να αποσύρει τη μήνυση κατά του Special One (τον κατηγορούσε για σεξιστική επίθεση) και της ομάδας, ωστόσο η 42χρονη γιατρός δεν τα δέχθηκε. Τελικά σήμερα, υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και η Τσέλσι εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας ουσιαστικά συγγνώμη από την Καρνέιρο. Το ποσό της συμφωνίας δεν έγινε γνωστό, ωστόσο τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι και πάλι επταψήφιο (σίγουρα πάνω από 1 εκατ.).

«Η Τσέλσι ανακοινώνει με χαρά ότι ήρθε σε συμφωνία με την γιατρό Καρνέιρο που φέρνει τη δικαστική της διαμάχη με τον σύλλογο και τον Ζοζέ Μουρίνιο σε ένα τέλος. Ο σύλλογος λυπάται για τις συνθήκες που οδήγησαν την γιατρό Καρνέιρο να αφήσει το σύλλογο και ζητάει συγγνώμη σε εκείνη και την οικογένειά της για την αναστάτωση που της δημιούργησε.

Θα θέλαμε να σημειώσουμε πως τρέχοντας στον αγωνιστικό χώρο (σ.σ. στο ματς Τσέλσι-Σουόνσι στην πρεμιέρα της περασμένης σεζόν στην Premier League), η γιατρός της ομάδας ακολουθούσε τους κανόνες του παιχνιδιού και εκπλήρωνε τις υποχρεώσεις της προς τους παίκτες ως γιατρός, βάζοντας πάνω από όλα την ασφάλειά τους. Η γιατρός Καρνέιρο πάντα έβαζε πάνω απ'όλα το καλό των παικτών της ομάδας.

Η ιατρός Καρνέιρο είναι μία άψογη επαγγελματίας, άξιο μέλος του ιατρικού επιτελείου μας και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τη συνέχεια της καριέρας της. Ο Ζοζέ Μουρίνιο ευχαριστεί επίσης την γιατρό Καρνέιρο για τις εξαιρετικές και αφοσιωμένες υπηρεσίες που προσέφερε ως γιατρός της πρώτης ομάδας και της εύχεται μία επιτυχημένη καριέρα», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Τσέλσι.

Από την πλευρά της η δικαιωμένη και μεγάλη κερδισμένη Εύα Καρνέιρο σχολίασε: «Ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη και ψυχοφθόρα χρονική περίοδος για μένα και την οικογένειά μου και τώρα ανυπομονώ να προχωρήσω στη ζωή μου».

Πηγή: <<<http:// www.sentragoal.gr >>>

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News