default-image

Onirama και Tonis Sfinos στο Matala Festival

Life
Onirama και Tonis Sfinos στο Matala Festival

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας μήνας έμεινε για το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της Κρήτης και τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν στο Cave Stage των Ματάλων, το τριήμερο 17/18/19 Ιουνίου, έχουν αρχίσει και γίνονται γνωστά.

Μετά την ανακοίνωση των καλλιτεχνών της Παρασκευής όπου θα σηματοδοτήσουν την έναρξη του Φεστιβάλ, τη σκυτάλη παίρνει το line up του Σαββάτου.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες και μοναδικά συγκροτήματα θα βρεθούν το βράδυ του Σαββάτου στο Cave Stage του φεστιβάλ προσφέροντας στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης, σε ένα μουσικό πάρτι που θα κρατήσει μέχρι το πρωί.

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 - 2η ΜΕΡΑ "MATALA FESTIVAL 2016"

Crossroads: Με εμφανίσεις σε δημοφιλή Φεστιβάλ αλλά και συναυλίες σε ολόκληρη την Κρήτη, οι Crossroads έρχονται για 4η χρονιά στη σκηνή των Ματάλων για να μας χαρίσουν δυνατές στιγμές με μουσικές από το κλασσικό rock των 60s και 70s και το hard rock και heavy metal των 90s. Με μοναδικές διασκευές τραγουδιών θρυλικών συγκροτημάτων όπως scorpion, deep purple, whitesnake καθώς και του bon jovi θα δώσουν στους φίλους της rock μουσικής μια αξέχαστη εμπειρία.

Kulamacus The Band: Πέντε πολύ καλοί φίλοι και μουσικοί με πολύ θετική ενέργεια και ακόμα πιο πολύ όρεξη έρχονται στα Μάταλα και μας προσκαλούν να διασκεδάσουμε μαζί τους σε ρυθμούς swing, jazz και latin. Παράλληλα, θα ερμηνεύσουν τραγούδια από την πρώτη τους προσωπική δουλεία "Ίδιο Υλικό" προσφέροντας διασκέδαση και πολύ κέφι.

Sgt. Pepper΄s (Beatles Tribute Band): Η αγάπη πέντε έμπειρων μουσικών για το σπουδαιότερο συγκρότημα όλων των εποχών, τους Beatles, στάθηκε η αφορμή για την δημιουργία του συγκροτήματος. Σε μια προσπάθεια να καλύψουν το πολύπλευρο έργο των Beatles, παρουσιάζουν στιγμές από τα άλμπουμ του θρυλικού συγκροτήματος ερμηνεύοντας αξέχαστες επιτυχίες όπως "She Loves You", "Twist and Shout", "All You Need is Love" και πολλές άλλες.

Onirama: Ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά ποπ συγκροτήματα στην χώρα μας θα βρίσκεται το Σάββατο το βράδυ στο Cave Stage των Ματάλων. Οι Onirama θα ερμηνεύσουν αγαπημένα κομμάτια από την προσωπική τους συλλογή ενώ παράλληλα θα ερμηνεύσουν και διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών. Γεμάτοι ενέργεια, όρεξη και πολύ διάθεση, οι Onirama μας υπόσχονται ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι.

Tonis Sfinos:  Μέσα από ένα φαντασμαγορικό show γεμάτο τραγούδι και χορό, ο Tonis Sfinos θα είναι και φέτος στα Μάταλα για να εκτοξεύσει το κέφι μας στα ύψη. Μαζί του θα βρίσκονται οι μοναδικοί Playmates όπου θα ερμηνεύσουν αξέχαστες επιτυχίες των 60s, 70s και 80s ενώ η τσαχπίνα παιχνιδιάρα Λόλα και η δίμετρη καραμελένια Μόνικα θα κελαηδούν χαρωπά μαζί τους. Ο άνθρωπος που το όνομα του έχει συνδεθεί με το Φεστιβάλ δεν θα μπορούσε να λείπει και σας προσκαλεί σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και το Line up της Κυριακής, στο οποίο όπως τονίζουν οι διοργανωτές, θα περιέχει ονόματα "έκπληξη"!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News