default-image

Γύρω Γύρω Όλοι και στη μέση...τα παιδιά!

Life
Γύρω Γύρω Όλοι και στη μέση...τα παιδιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιχνίδια, θεατρικές εκδηλώσεις, δημιουργικά εργαστήρια και βιβλιοπαρουσιάσεις πρόκειται να γεμίσουν το τριήμερο Παιδικό Φεστιβάλ Πολιτισμού «Γύρω Γύρω Όλοι» που θα πραγματοποιηθεί 1-3 Απριλίου στις εγκαταστάσεις των Εκτυπώσεων Δετοράκης στην Οδό Θ΄ της Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τις εκδόσεις Ίτανος σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ιωάννου για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου).

Όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μέσα από ένα πολιτιστικό φεστιβάλ, όπου θα μπορούν να δουν χορευτικές, θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν, να ιππεύσουν πόνυ, να βγάλουν φωτογραφίες στο μοναδικό Photobooth της Κρήτης και να γνωρίσουν τον τρόπο εκτύπωσης ενός βιβλίου μέσα από την περιήγηση τους στις μηχανές των εκτυπώσεων Δετοράκης.

Οι εκδόσεις ΙΤΑΝΟΣ ανοίγουν τα βιβλία τους και ζωντανεύουν τον κόσμο των παραμυθιών, ώστε όλα τα παιδιά να γιορτάσουν στο Γυρω Γύρω Όλοι στις 1-2-3 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Το κόστος του εισιτηρίου για συμμετοχή σε όλο το τριήμερο Φεστιβάλ ανέρχεται στα 5€ από τα οποία το 1€ θα δοθεί ως μικρή συμβολή στον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία, Ηλιαχτίδα! Η τιμή του ημερήσιου εισιτηρίου είναι στα 3€.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News