default-image

Το αίμα έχει ένα χρώμα: Εθελοντική αιμοδοσία σε σχολείο

Κρήτη
Το αίμα έχει ένα χρώμα: Εθελοντική αιμοδοσία σε σχολείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο του σχολείου διοργανώνει ο Σύλλογος γονέων του 5ου Δημοτικού σχολείου Ιεράπετρας (Γρα-Λυγιάς) με σύνθημα «Το αίμα έχει ένα χρώμα».

Η αιμοδοσία έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 3 Απριλίου και διοργανώνεται σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου και με την υποστήριξη της ενορίας Γρα-Λυγιάς, του Πολιτιστικού Συλλόγου Γρα-Λυγιάς και της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο.Λυγιάς.

Σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των παιδιών και της τοπικής κοινωνίας, στην πανανθρώπινη ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας και η επισήμανση ότι εθελοντές είναι και όσοι δεν μπορούν να προσφέρουν αίμα, αλλά ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τη διάδοση της ιδέας.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει:

Γίνε και εσύ εθελοντής αιμοδότης. Το αίμα, ούτε αγοράζεται, ούτε πουλιέται..... Μόνο προσφέρεται... Μη διστάζεις.... έλα κι εσύ στην παρέα μας να δώσουμε ελπίδα ζωής, να γίνουμε εθελοντές ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ. Μην αφήνεις κάτι τόσο σημαντικό για αύριο, ενώ μπορείς να το κάνεις σήμερα. Οι άνθρωποι που χρειάζονται το αίμα δεν μπορούν να περιμένουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News