default-image

"Αντιθέσεις": Νέος κύκλος εκπομπών

Life
"Αντιθέσεις": Νέος κύκλος εκπομπών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 10 το βράδυ, όπως κάθε χρόνο από το 1996, η εκπομπή "Αντιθέσεις" ανοίγει το φετινό της κύκλο στην "ΚΡΗΤΗ ΤV" σε μία ευρεία θεματική από την πολιτική και την οικονομία, στην κοινωνία και την ιστορία, τον πολιτισμό και τη φιλοσοφία, τις τεχνολογίες αιχμής και την καθημερινότητα με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Η εκπομπή, που είναι πλέον το μακροβιότερο talk-show όχι μόνο της περιφερειακής αλλά της ελληνικής τηλεόρασης συνολικά, αφού επί 20 χρόνια μεταδίδεται χωρίς καμία διακοπή, φέτος ξεκινάει με κεντρικό σύνθημά της «Καμία διαπραγμάτευση στην ενημέρωση, μόνο μία συμφωνία… ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ».

Η πρώτη εκπομπή της σεζόν ξεκινάει με ένα αφιέρωμα στον εκλιπόντα το πρωί της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου 2015 Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου Νεκτάριο, που "έφυγε" μετά από άνιση μάχη με την επάρατο και υπήρξε ένας από τους πλέον αγαπητούς Ιεράρχες για το λαό της Κρήτης με την πολυσχιδή του προσωπικότητα.

Στο στούντιο της εκπομπής θα βρεθεί ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, ενώ η εκπομπή θα παρουσιάσει αποσπάσματα-ντοκουμέντα πλέον, από δημόσιες παρεμβάσεις στα κοινωνικοπολιτικά και εκκλησιαστικά δρώμενα της Κρήτης, που πάντα προκαλούσαν αίσθηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News