default-image

Έκαναν σεξ μέσα σε μουσείο του Λας Βέγκας!

Life
Έκαναν σεξ μέσα σε μουσείο του Λας Βέγκας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ένα ερωτικό μουσείο του Λας Βέγκας βρήκε την ευκαιρία να ζήσει μερικές στιγμές καυτού σεξ ένα άγνωστο νεαρό ζευγάρι. Στο μουσείο, που φιλοξενεί ερωτικά εκθέματα, εκείνη την ημέρα πραγματοποιήθηκε ένα event με ερωτικά αντικείμενα από την πολυσυζητημένη ταινία «Οι πενήντα αποχρώσεις του Γκρι».

Τα συγκεκριμένα εκθέματα φαίνεται ότι «ξεσήκωσαν» το ζευγάρι, που αναζήτησε μια μικρή, απομονωμένη και μάλλον... φιλόξενη γωνιά του κτηρίου για να αναβιώσει στα γρήγορα τις kinky σκηνές της επίμαχης ταινίας.

Αλλά, ενώ η άγνωστη ξανθιά γυναίκα και ο σύντροφός της εξερευνούσαν με τα χέρια τους ο ένας τις ερωτογενείς ζώνες του άλλου, μια επισκέπτρια του χώρου διέκοψε το καυτό ζευγάρι ενώ η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις ερωτικές σκηνές του ζευγαριού, που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου!

Το άγνωστο ζευγάρι σε ρόλους του Christian Grey και της Anastasia Steele, μπορεί να απασχόλησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δεν πρόλαβε να «ολοκληρώσει τα σχέδιά του» και εγκατέλειψε το μουσείο από την έξοδο κινδύνου σχεδόν ημίγυμνο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News