default-image

Μόδα με αστραφτερά… νύχια

Life
Μόδα με αστραφτερά… νύχια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H τέχνη έχει το δικό της τρόπο με… νύχια-κυριολεκτικά και με δόντια - μεταφορικά - να κάνει τη διαφορά. Και έκανε τη διαφορά στην 17η Beautyworld expo του Τόκιο όπου εμφανίστηκαν τα πρώτα νύχια που λαμπυρίζουν στο σκοτάδι με φωτάκια LED.

Ναι καλά ακούσατε. Και μάλλον πρέπει να το εμπεδώσετε καθώς εφεξής - και να μου το θυμηθείτε - θα είναι η νέα μόδα παγκοσμίως. Και πολύ σύντομα. Το προϊόν τοποθετείται εύκολα σε κάθε νύχι με τη μορφή ενός αυτοκόλλητου πάχους μόλις μισού χιλιοστού και λειτουργεί με ένα μικροσκοπικό κύκλωμα το οποίο ανιχνεύει σήματα σε χαμηλή συχνότητα τα οποία συνήθως χρησιμοποιούνται σε αυτόματες μηχανές ανάγνωσης καρτών, ενεργοποιώντας το φωτισμό.

Έτσι τα νύχια ανάβουν όταν βρεθούν κοντά σε έξυπνα κινητά, σε αυτόματες μηχανές έκδοσης εισιτηρίων σε συσκευές ανάγνωσης καρτών και άλλα αντίστοιχα. Κάνοντας τη διαφορά. Η τοποθέτηση και αγορά κοστίζουν μόλις 12 δολάρια για κάθε νύχι και ήδη οι πωλήσεις προδιαγράφουν τη νέα μόδα την οποία υπογράφουν διάσημοι σχεδιαστές της Ιαπωνίας.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για ένα μόνο από τα πολλά Hi tech γκατζετάκια -αν μπορεί το φωτιζόμενο νύχι να περιγραφεί ως τέτοιο- που παρουσιάστηκαν στη διάσημη έκθεση με υψηλής τεχνολογίας προϊόντα ομορφιάς, 538 τον αριθμό. Για την ιστορία η έκθεση  Beautyworld Japan expo, είδε στις τρεις ημέρες που διήρκησε πάνω από 60.000 επισκέπτες να περνούν από τα περίπτερα της.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News