default-image

Ζιώγαλας και Μηλιώκας μαζί σε μια συναυλία live στο Ηράκλειο

Πολιτισμός
Ζιώγαλας και Μηλιώκας μαζί σε μια συναυλία live στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Μηλιώκας… Δυο καλλιτέχνες που δε χρειάζονται συστάσεις! Πολλά από τα τραγούδια τους είναι αγαπητά στο ευρύ κοινό ενώ το ήθος και η αξιοπρέπειά τους τούς κάνουν ξεχωριστούς ανάμεσα στους Έλληνες καλλιτέχνες.

Ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Μηλιώκας ενώνουν τις φωνές τους για μια μοναδική εμφάνιση ελληνικού ροκ την Παρασκευή 2 Μαΐου στο Cine Studio live που βρίσκεται στη Νέα Αλικαρνασσό.

Μαζί τους τα τελευταία χρόνια είναι οι "On the Road", δύο εξαιρετικοί μουσικοί από τη Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου στα φωνητικά και το πιάνο, και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στα φωνητικά και την κιθάρα.

Τα τραγούδια του Νίκου Ζιώγαλα δεν έχουν πάψει στιγμή να μας συντροφεύουν από το ραδιόφωνο ή στις παρέες, αφού ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει γράψει επιτυχίες που έχουν αποδειχτεί διαχρονικές! Οι ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Ένα live με αγαπημένες επιλογές από την προσωπική δισκογραφία του Νίκου Ζιώγαλα ("Σαν σταρ του σινεμά", "Πάρε με απόψε, πάρε με", "Θα σου φανερωθώ", "Πέφτω ψηλά"), αλλά και διασκευές με δόσεις έντεχνου και παραδοσιακού στοιχείου όπως συνηθίζει να κάνει στις ζωντανές του εμφανίσεις.

Ο Γιάννης Μηλιώκας, ο τραγουδοποιός με έντονο κοινωνικό στίγμα, προκλητικός και συνάμα τρυφερός, εκρηκτικός στη σκηνή και με ισχυρή πάντοτε την πρόθεση, στις παραστάσεις του, να γίνεται ένα με το κοινό, καλώντας σε ένα ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων, της μέθεξης, του ρυθμού και της γιορτής. Μεγάλες επιτυχίες που θα ακούσουμε όπως "Ροζ", "Γκρέκο Μασκαρά", "Κακοσάλεσι", "Για το καλό μου", "Μαλάκες", "Κάπου θα συναντηθούμε", "Ποιμενικό ροκ", "Χαραμοφάης" και πολλά άλλα αγαπημένα!! 

Cine Studio live | Λεωφόρος Ικάρου και Ηροδότου, Αλικαρνασσός Ηράκλειου

Τιμές εισιτηρίων: 10€ Κανονικό - 8€(/ανέργων/φοιτητικό)

Πληροφορίες / Κρατήσεις : 2810823813 / www.texnopolis.net

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News