default-image

Η νέα ταινία του Ντεπαρτιέ στην Τσετσενία

Life
Η νέα ταινία του Ντεπαρτιέ στην Τσετσενία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα γυρίσματα της νέας του ταινίας ξεκίνησε, ο Τσετσένος πλέον πολίτης και κατά 25 κιλά πιο αδύνατος για τια ανάγκες του ρόλου, Ζεράρ Ντεπαρτιέ. Ο Γάλλος ηθοποιός που πολιτογραφήθηκε τσετσένος για να αποφύγει την  υψηλή φορολογία που είχε επιβάλλει η κυβέρνηση Ολάντ θ απρωταγωνιστήσει σε Ρωσικό θρίλερ με τίτλο «Τιρκουάζ» στο πλευρό της Ελίζαμπεθ Χάρλει.

Τα γυρίσματα γίνονται στη Μόσχα και το Γκρόζνι και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και σκηνές που βλέπουν το φως της δημοσιότητας περιλαμβάνουν πολλές σκηνές δράσης και το πάντα προσφιλές κυνηγητό με αυτοκίνητα.

Ο Ντεπαρτιέ υποδύεται έναν πατέρα ο οποίος κυνηγά τους δολοφόνους του γιου του στη Ρωσία για να τους εκδικηθεί. Σύμφωνα με τον παραγωγό Αρνό Φρίλει ο διάσημος ηθοποιός είναι σε εξαίρετη φόρμα και μάλιστα έχασε 25 κιλά για τις ανάγκες του φιλμ  με το μυστικό της δίαιτας του να είναι το πολύ μεταλλικό νερό, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο.

Ο Ντεπαρτιέ σε δηλώσεις του τόνισε ότι περνάει πολύ καλά στο Γκρόσνι ότι τα κορίτσια είναι όμορφα και τα φαγητά πεντανόστιμα.  Σημειώνεται ότι από τότε που μετακόμισε στο Γκρόσνι ο Ντεπαρτιέ έχει παίξει σε ένα φιλμ γύρω από τη ζωή του σατανικού μοναχού στην αυλή του τελευταίου Τσάρου, του Γριγκόρι Ρασπούτιν και σε διαφημιστικά για την Τσετσενική τηλεόραση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News