default-image

Εκτός τελικού της Eurovision η Κύπρος

Πολιτισμός
Εκτός τελικού της Eurovision η Κύπρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν τα κατάφερε δυστυχώς η Κύπρος με τη Δέσποινα Ολυμπίου και την μπαλάντα "Να με θυμάσαι". Έμεινε έξω τελικά από τη μεγάλη βραδιά του διαγωνισμού με τους φιναλίστ των δύο ημιτελικών της Eurovision.

Οι χώρες που κατάφεραν συμμετέχοντας στον πρώτο ημιτελικό να περάσουν στον τελικό του Σαββάτου είναι οι Μολδαβία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Εσθονία, Λευκορωσία, Δανία, Ρωσία, Βέλγιο, Ουκρανία και Ολλανδία.

Εκτός τελικού έμειναν η Σερβία, η Αυστρία, η Σλοβενία, η Κροατία, το Μαυροβούνιο και η Κύπρος.

Ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, με τη συμμετοχή της Ελλάδας στην ένατη θέση και το τραγούδι "Alcohol is free" από τους Αγάθωνα Ιακωβίδη και Κoza Mostra.

Η έναρξη του πρώτου ημιτελικού του φετινού διαγωνισμού της Eurovision έγινε στο κατάμεστο γήπεδο "Μάλμε Αρένα" της Σουηδίας.

Οι 11.000 eurofans που βρέθηκαν στο γήπεδο καταχειροκρότησαν τις 16 χώρες που συμμετείχαν στον 58ο μουσικό διαγωνισμό, ενώ συγκινητική ήταν η έναρξη της μουσικής βραδιάς, με την παρουσία μικρών παιδιών που τραγουδούσαν στη νοηματική το περσινό νικητήριο τραγούδι "Euphoria" μαζί με την ερμηνεύτριά του Loreen.

Τα περίτεχνα κοστούμια, οι εντυπωσιακές χορογραφίες και τα πλούσια εφέ δε θα μπορούσαν να λείπουν από το φετινό διαγωνισμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News