default-image

Μπεν Άφλεκ: "Με τη Λόπεζ ήμουν δυστυχισμένος"

Life
Μπεν Άφλεκ: "Με τη Λόπεζ ήμουν δυστυχισμένος"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φέτος είναι αδιαμφισβήτητα η χρονιά του Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck), ο οποίος φτάνει στα Όσκαρ έχοντας σαρώσει όλα τα υπόλοιπα βραβεία μέχρι στιγμής για την ταινία του "Υπόθεση Argo". Εκτός από τις επαγγελματικές επιτυχίες, ο 40χρονος σταρ δηλώνει τρισευτυχισμένος και στην προσωπική του ζωή δίπλα στη σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ (Jennifer Garner), και τα τρία παιδιά τους.

Όμως σε συνέντευξη που έδωσε στη βρετανική εφημερίδα "The Sun" ο Μπεν μίλησε για μια εποχή - όχι και τόσο μακρινή - που ήταν δυστυχισμένος και "γύριζε σε έναν τροχό σαν το χάμστερ στο κλουβί".

Η εποχή για την οποία αναφέρεται ο Μπεν είναι τα δύο χρόνια του δεσμού του με την Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), ο οποίος έληξε τελείως άδοξα και ξαφνικά -τουλάχιστον για τον πολύ κόσμο - όταν ο χωρισμός ήρθε ενώ όλοι είχαν αρχίσει να… ράβονται για το γάμο τους.

"Εκείνο τον καιρό έπρεπε να διαχειριστώ τα δικά μου προσωπικά προβλήματα και φιλοδοξίες και, αντί γι' αυτό, βρισκόμουν στο φως των προβολέων συνέχεια. Για άλλους λόγους. Ένιωθα σαν χάμστερ στο κλουβί που γυρίζει χωρίς λόγο στη ρόδα του όλη μέρα, τρέχοντας όσο πιο γρήγορα μπορούσα", ομολόγησε ο Άφλεκ, προσθέτοντας ότι οδηγούσε τον εαυτό του "σε λάθος κατεύθυνση".

Με την Τζένιφερ Γκάρνερ, ο Μπεν Άφλεκ βρήκε το νόημα στη ζωή του. Δίπλα σε εκείνη και τα τρία παιδιά τους, βιώνει την απόλυτη ευτυχία.

"Στο τέλος έγινα γραφικός. Ήμουν 25 χρονών, έπαιρνα όλους τους ρόλους με τα πολλά λεφτά και προφανώς έχασα το δρόμο μου. Προσπάθησα να καταλάβω τι ήθελα να κάνω. Ένιωθα να ασφυκτιώ. Ήμουν δυστυχισμένος", συνεχίζει ο Μπεν εκφράζοντας την ευχή του να είχε αντιληφθεί νωρίτερα πόσο σημαντικό ήταν να έχει ο ίδιος τον έλεγχο της ζωής του.

Στη συνέχεια ο Άφλεκ θυμήθηκε την εποχή που δεν μπορούσε να πάρει κανέναν ρόλο "της προκοπής" και τον αγώνα που έκανε για να τον πάρουν στα σοβαρά, ενώ στάθηκε με ιδιαίτερη αγάπη στη νυν σύζυγό του λέγοντας ότι ο γάμος τους και η οικογένεια που έφτιαξαν μαζί του "αναδιοργάνωσε" τη ζωή.

"Ξεκίνησα να απλοποιώ τη ζωή μου σε όλους τους τομείς. Μέχρι που πούλησα και την Μπέντλεΐ μου. Ήταν πολύ φανταχτερή", συνέχισε ο σκηνοθέτης, που περιμένει με αγωνία τη βραδιά της 24ης Φεβρουαρίου για να δει αν πάρει μαζί του και τον "θείο Όσκαρ".

Στο μεταξύ, μετά το διαζύγιό της από τον Μαρκ Άντονι (Marc Anthony), η JLo έχει ξαναβρεί τον έρωτα στο πρόσωπο του 24χρονου χορευτή Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart). Όσο για τα συναισθήματα που τρέφει για τον πρώην αγαπημένο της; Οι πληροφορίες διίστανται.

Άλλοι τη θέλουν να χαίρεται απίστευτα για την "προκοπή" του πρώην αρραβωνιαστικού της - θέση την οποία έχει επίσημα ασπαστεί και η ίδια - ενώ άλλοι, ίσως πιο κακοπροαίρετοι, θέλουν την Τζένιφερ Λόπεζ πράσινη από τη ζήλια. "Θα προτιμούσε να μην έχει σηκώσει ποτέ κεφάλι μετά το χωρισμό τους ο Μπεν", λένε. Αλλά οι κακές γλώσσες λένε ό,τι θέλουν…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News