default-image

Η Ακαδημία των Πολιτών

Ελλάδα
Η Ακαδημία των Πολιτών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ακαδημία των Πολιτών είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρία (ISO 9001) και πρόκειται να λειτουργήσει στο Ηράκλειο από τον Οκτώβριο του 2012.  Η ολοένα μεγαλύτερη ανάγκη των πολιτών για εκπαίδευση οδήγησε στην οργάνωση και λειτουργία Τμημάτων σε 30 πόλεις της Ελλάδας, καθώς επίσης στην Κύπρο και στη Γερμανία (Αννόβερο). Στα πλαίσια λειτουργίας των Ανοικτών Λαϊκών Πανεπιστημίων διακεκριμένοι Πανεπιστημιακοί καθηγητές αναπτύσσουν έγκυρα και εκλαϊκευμένα θέματα των αρμοδιοτήτων τους.

Στο Ηράκλειο τα μαθήματα της Ακαδημίας θα διαρκέσουν από το Σεπτέμβριο του 2012 έως τον Μάιο του 2013, θα έχουν τη μορφή τρίωρων εβδομαδιαίων διαλέξεων (26 συνολικά) και θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα «Ανδρόγεω» του Δήμου Ηρακλείου κάθε Παρασκευή από 5:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ. Η ετήσια συνδρομή (και για τις 26 συνεδρίες) είναι 80 €, ενώ θα υπάρχει έκπτωση 50% για άνεργους, άτομα με αναπηρία, πολύτεκνους και φοιτητές. Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλουν όλοι οι Πολίτες άνω των 18 ετών, ανεξάρτητα από μορφωτικό, οικονομικό ή κοινωνικό επίπεδο. Στο πρώτο Ακαδημαϊκό έτος οι θεματικές ενότητες που θα διδαχθούν είναι: «Σύγχρονες αρχές και θέματα Ψυχολογίας» και ακολούθως «Σύγχρονες αρχές και θέματα Συμβουλευτικής».

Εγγραφές μπορούν να γίνονται στα τηλέφωνα: 22510-54.739   &   6970-069.007 (γραμματεία της Ακαδημίας: Μυτιλήνη, Τ.Κ. 81100, Λέσβος) στο e-mail: [email protected], καθώς και  ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας:http://civilacademy.ucoz.org .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News