default-image

Εφιάλτης για 20χρονο στον Πλακιά

Κρήτη
Εφιάλτης για 20χρονο στον Πλακιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον εφιάλτη στα χέρια έξι συμπατριωτών του έζησε στον Πλακιά Ρεθύμνου 20χρονος Πακιστανός. Οι ομοεθνείς του τον κρατούσαν όμηρο επί τρεις ημέρες, με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα από την οικογένειά του. Μετά από έφοδο της αστυνομίας ο νεαρός απελευθερώθηκε ενώ συνελήφθησαν έξι άτομα.

 Αναλυτικότερα η ομάδα αλλοδαπών που διέμενε στο σπίτι που πραγματοποιήθηκε η έφοδος είχε κινήσει εδώ και μέρες τις υποψίες ανδρών του ΤΑΕ Ρεθύμνου, οι οποίοι αποφάσισαν να τους παρακολουθήσουν.

 Με τη συνδρομή ανδρών της Ασφάλειας, χθες έζωσαν την περιοχή και έπιασαν κυριολεκτικά στα πράσα έξι Πακιστανούς, που κρατούσαν αλυσοδεμένο σε ένα κρεβάτι έναν 20χρονο ομοεθνή τους.

Όπως αποκαλύφθηκε, τον είχαν απαγάγει ζητώντας από τους συγγενείς του 2.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν. Το θύμα φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του, καθώς δεν τον είχαν χτυπήσει.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των διωκτικών Αρχών του Ρεθύμνου, ο 20χρονος είχε πέσει θύμα αρπαγής από τους ομοεθνείς του το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή του Πλακιά, όπου διέμενε.

Ζητούσαν 2.000 λύτρα

Οι απαγωγείς ζητούσαν το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ από συγγενείς του στην πατρίδα του για να τον απελευθερώσουν. Παράλληλα, εξέφραζαν απειλές για τη σωματική ακεραιότητα του 20χρονου, σε περίπτωση μη καταβολής των λύτρων.

Στη διάρκεια της συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε για την απελευθέρωση του ομήρου συνελήφθησαν έξι ομοεθνείς του, ηλικίας 18, 27, 22, 29, 23 και 29 ετών.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, του Αστυνομικού Τμήματος Λάμπης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, ενώ τις έρευνες και την προανάκριση συντονίζει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

 Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News