default-image

Ευρεία σύσκεψη για την πυροπροστασία

Κρήτη
Ευρεία σύσκεψη για την πυροπροστασία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο το συντονισμό των ενεργειών σχετικά με δράσεις πυροπροστασίας για την πρόληψη  των πυρκαγιών πραγματοποιήθηκε  στο Δημαρχείο Ρεθύμνης, με πρωτοβουλία του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρεθύμνης και του υπευθύνου Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιάννη Κουνδουράκη.

Στη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχε ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης έλαβαν μέρος ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Πιατάς Στ.,ο Εντεταλμένος Δημ. Σύμβουλος - Υπεύθυνος για θέματα Καθαριότητας κ. Συριανόγλου  Αν.,  ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων κ. Δασκαλάκης Ανδρ.,  Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του 547 Τ.Π., Εκπρόσωποι του Δασαρχείου, των Σαμαρειτών και του Ερυθρού Σταυρού καθώς και  Στελέχη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας   του Δήμου.

Από τη συζήτηση προέκυψε, σε πρώτη φάση, ότι η ετοιμότητα των αρμοδίων  υπηρεσιών τόσο σε ότι αφορά την πρόληψη όσο και την αντιμετώπιση πυρκαγιάς είναι σε  ικανοποιητικό επίπεδο. Σε αυτό συμβάλλει και η βατότητα των δρόμων καθώς εξασφαλίζουν  προσβασιμότητα στις περιοχές υψηλοί κινδύνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News