default-image

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ρέθυμνο

Κρήτη
Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις συλλήψεις είναι το αποτέλεσμα επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου  στο Δ. Δ Ασώματου του Δήμου Αγίου Βασιλείου . Οι συλλήψεις αφορούν ένα  50χρονο ημεδαπό για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, έναν 35χρονος υπήκοο Βραζιλίας και μία 47χρονη υπήκοο Αυστρίας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Οι αστυνομικοί αφού αξιοποίησαν πληροφορίες που έφτασαν στα ΄χερια τουα αλλά και στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης εξερεύνησης για τον εντοπισμό φυτειών κάνναβης εντόπισαν σε θαμνώδη έκταση, δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπου καλλιεργούνταν  συνολικά εννέα δενδρύλλια κάνναβης με ύψος έως ένα μέτρο και είκοσι εκατοστά μ., τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε συσκευασία βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 34 γρ.

Από την ενεργηθείσα αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα δενδρύλλια καλλιεργούσαν ο 35χρονος και η 47χρονη. Στον 35χρονο μάλιστα  άνηκε και η ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που βρέθηκε στο χώρο.

Επίσης, σε έρευνα που έγινε στην οικία του 50χρονου ημεδαπού, που βρισκόταν κοντά στο χώρο της καλλιέργειας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2,5 γρ. ακατέργαστης κάνναβης.

Η προανάκριση γίνεται από  το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου. Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου, ενώ σε βάρος του 35χρονου θα επιβληθεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης, καθώς  διέμενε παράνομα στη Χώρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News