Η απόδοση της εορτής του Πάσχα στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Κρήτη
Η απόδοση της εορτής του Πάσχα στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων στο Ρέθυμνο το βράδυ της Τρίτης, 23 Μαΐου, επί της αποδόσει της Εορτής του Πάσχα

Το βράδυ της Τρίτης, 23ης Μαΐου 2023, επί τη αποδόσει της Εορτής του Πάσχα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης, συμπροσευχομένου από του Ιερού Βήματος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Προδρόμου.

Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος ανέπεμψε ειδική δέηση και προσευχή για την ενίσχυση των μαθητών που θα διαγωνισθούν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και ευχήθηκε στις δεκάδες των υποψηφίων, που μετείχαν μετά των οικογενειών τους στη νυκτερινή Θεία Λειτουργία, τη φώτιση του Θεού, προτρέποντας με λόγους καρδιακούς και εμπειρικούς τα παιδιά να διέλθουν και τούτο τον αγώνα της ζωής τους πράττοντας το καλύτερο δυνατό με σύνεση, ψυχραιμία και πίστη.

Προς όλα τα παιδιά διανεμήθηκαν ευλογίες από πλευράς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας μαζί με τις ευχές όλων για καλή επιτυχία στον αγώνα τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News