Επιμελητήριο Ρεθύμνου: Πώς μπορούν επιχειρήσεις να δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση «Οικοδομή Expo2023»

Κρήτη
Επιμελητήριο Ρεθύμνου: Πώς μπορούν επιχειρήσεις να δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση «Οικοδομή Expo2023»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν στο κοινό περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης και των Επιμελητηρίων Κρήτης

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης καλεί τις επιχειρήσεις-μέλη του από τον κλάδο των κατασκευών να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στην έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023», η οποία θα πραγματοποιηθεί 19-22 Οκτωβρίου 2023 στο Metropolitan Expo, δίπλα στο αεροδρόμιο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» στην Αττική-  https://buildexpogreece.com/.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται  (ενδεικτικά) στους τομείς των δομικών υλικών, προϊόντων τσιμέντου, μόνωσης και στεγανοποίησης, κονιαμάτων – βελτιωτικών, ειδών υγιεινής, κουφωμάτων, χρωμάτων, δαπέδων – ψευδοροφών,  μαρμάρων – γρανιτών, εργαλείων και μηχανημάτων. Απευθύνεται επίσης, σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες που ασχολούνται  με πισίνες- spa, αίθρια – πέργκολες, ανελκυστήρες,  θέρμανση με υδραυλικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, με τον χώρο της διακόσμησης, κλπ.

Να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές της έκθεσης έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή εκπροσώπων μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών του εξωτερικού, με τους οποίους οι Έλληνες εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν Β2Β (κατ’  ιδίαν) συναντήσεις.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν στο κοινό περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης και των Επιμελητηρίων Κρήτης εμβαδού 80τετραγωνικών μέτρων, αφού δηλώσουν το αρχικό ενδιαφέρον τους έως την Δευτέρα 22 Μαΐου 2023 . Το ποσοστό της επιχορήγησης του κόστους συμμετοχής τους θα εξαρτηθεί από τον τελικό αριθμό συμμετεχόντων και τον αριθμό αιτούμενων τετραγωνικών για κάθε συμμετοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αν επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, στο τηλέφωνο: 28310 57330, e-mail: [email protected], υπεύθυνος Θ. Τσαούλης.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News