Εκλογές 2023: «Φαρμακερά βέλη» Ευθυμίου εναντίον Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ από το Ρέθυμνο (pics)

Κρήτη
Εκλογές 2023: «Φαρμακερά βέλη» Ευθυμίου εναντίον Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ από το Ρέθυμνο (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στόχος το ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις κάλπες της 21ης Μαΐου», υπογράμμισε ο Πέτρος Ευθυμίου

Ανοικτό κάλεσμα στους ψηφοφόρους για να ενισχύσουν με την ψήφο τους τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές κάλπες, ώστε το κόμμα του να λειτουργήσει, όπως είπε, ως εγγυητής προς όφελος του λαού, απηύθυνε χθες το βράδυ από το Ρέθυμνο το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός, Πέτρος Ευθυμίου.

Ο κ. Ευθυμίου χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ ως την έκπληξη που θα προκύψει το βράδυ των εκλογών, ενώ εξαπέλυσε αιχμές εναντίον της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Από το Ρέθυμνο το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός εξέφρασε μήνυμα αισιοδοξίας για τα ποσοστά που θα δείξει η κάλπη της 21ης Μαΐου τόσο σε τοπικό, παγκρήτιο και πανελλαδικό επίπεδο, τοποθετώντας το κόμμα του ψηλά.

«Το ΠΑΣΟΚ υπάρχει για τον λαό και την πατρίδα», είπε μεταξύ άλλων.

Στον κατάμεστο από κόσμο δημοτικό κήπο της πόλης, κάλεσε τους ψηφοφόρους να εμπιστευτούν το ΠΑΣΟΚ που -όπως είπε- θα είναι η δύναμη έκπληξη που θα αναδειχθεί σ’ αυτές τις εκλογές.

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο Πέτρος Ευθυμίου εξαπέλυσε δριμύ «κατηγορώ» εναντίον της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή τις αδιέξοδες, όπως τόνισε, για το λαό προτάσεις που καταθέτουν ενόψει εκλογών.

Ωστόσο, στο «μικροσκόπιο» και του ΠΑΣΟΚ έχει τεθεί η μεγάλη «δεξαμενή» των αναποφάσιστων, με τον Πέτρο Ευθυμίου να τους καλεί να επιλέξουν με το μυαλό και την καρδιά.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News