Ρέθυμνο: Αθλητικό κάλεσμα από τον Βασίλη Σκουντή και τον Παναγιώτη Φασούλα

Κρήτη
Ρέθυμνο: Αθλητικό κάλεσμα από τον Βασίλη Σκουντή και τον Παναγιώτη Φασούλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O υποψήφιος βουλευτής του νομού Ρεθύμνης με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Βασίλης Σκουντής, διοργανώνει αθλητική εκδήλωση στο Ρέθυμνο

Εκδήλωση με θέμα «Ο αθλητισμός και η νέα γενιά στο επίκεντρο» διοργανώνει ο Βασίλης Σκουντής υποψήφιος βουλευτής του νομού Ρεθύμνης, με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 με ώρα έναρξης τις 19:00, στο LIVING ROOM Gastrobar, στην παραλία του Ρεθύμνου.

Αυτό το αθλητικό αντάμωμα θα τιμήσει με την παρουσία του ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας, μέλος του Hall Of Fame της Διεθνούς Ομoσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA), πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος Πειραιώς, Παναγιώτης Φασούλας.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί όλοι οι σύλλογοι του νομού Ρεθύμνης, προσωπικότητες του αθλητισμού και εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας, των αρχών και των ΜΜΕ.

Η μάζωξη, σύμφωνα με τον υποψήφιο βουλευτή, στοχεύει «στην ανταλλαγή απόψεων, μέσω ενός δημιουργικού διαλόγου, ώστε να αναδειχθούν τα προβλήματα, να κατατεθούν λύσεις και προτάσεις και να τεθούν επί τάπητος οι προοπτικές του ρεθεμνιώτικου αθλητισμού, σε συνδυασμό με τις ανάγκες της νέας γενιάς». 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News