Στους δήμους Μυλοποτάμου και Αγίου Βασιλείου ο Γιάννης Κεφαλογιάννης

Ρέθυμνο
Στους δήμους Μυλοποτάμου και Αγίου Βασιλείου ο Γιάννης Κεφαλογιάννης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Κεφαλογιάννης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, αναφέρθηκε εκτενώς στα πεπραγμένα της κυβέρνησης, στις προκλήσεις για την επόμενη μέρα και στα κρίσιμα έργα υποδομών που προχώρησαν στο Ρέθυμνο την προηγούμενη περίοδο

Συνεχίζει τις επαφές και την περιοδεία του στις τοπικές κοινότητες των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας ο Υποψήφιος Βουλευτής Ρεθύμνου κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης. Έχοντας σχεδόν ολοκληρώσει τις επαφές του στις κοινότητες του Δήμου Αγίου Βασίλειου και Ρεθύμνου ο κ. Κεφαλογιάννης επισκέπτεται οικισμούς του Δήμου Μυλοποτάμου. Συγκεκριμένα, τις προηγούμενες μέρες επισκέφθηκε τους οικισμούς Σίσσες, Αλόιδες, Δροσιά (Γενί Γκαβέ), Χώνος, Αΐμονας, Κρυονέρι, Τσαχιανά, Αγρίδια, Μακρυγιάννη, Δοξαρό, Απλαδιανά, Δαμαβόλου, Επισκοπή, Μουρτζανά, Γαράζο, Βενί, Αξός, Ζωνιανά.

Στην πλειοψηφία των οικισμών τέθηκε το θέμα της βελτίωσης του υφιστάμενου οδικού δικτύου καθώς και η ανάγκη στήριξης των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής. Στο συγκεκριμένο θέμα έγινε εκτενής συζήτηση για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν και την εξέλιξη του κρίσιμου ζητήματος των δασικών χαρτών. Ο κ. Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε εκτενώς στα πεπραγμένα της Κυβέρνησης, στις προκλήσεις για την επόμενη μέρα και στα κρίσιμα έργα υποδομών που προχωρήσαν στο Ρέθυμνο την προηγούμενη περίοδο.

Τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Την Πέμπτη 11/5 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στους οικισμούς 17:00 - Πασαλίτες, 17:20 - Μελλισουργάκι, 17:40 - Καλαμάς, 18:00 - Καλανδαρέ, 18:20 - Ορθές, 18:40 - Μαργαρίτες, 19:15 - Κυνηγιανά, 19:30 - Άνω Τριπόδο, 19:45 - Πλευριανά, 20:00 - Λαγκά, 20:15 - Σκορδίλο, 20:30 - Αλεξάνδρου Χάνι, 21:00 - Αλφά, 21:30 - Αγγελιανά.

Την Παρασκευή 12/5 στις 13.00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μυλοποτάμου στο Πέραμα η παρουσίαση του ψηφοδελτίου από την ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Ρεθύμνου. Ακολούθως, το Σάββατο 13/5 στις 12.π.μ θα πραγματοποιηθεί η αντίστοιχη παρουσίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News