Στα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού το Δημαρχείο Ρεθύμνου

Ρέθυμνο
Στα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού το Δημαρχείο Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού συμμετείχε Δήμος Ρεθύμνης

Με τα χρώματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο Ρεθύμνου   τη Δευτέρα 8 Μαΐου, συμμετέχοντας στο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου αλλά και της γέννησης του ιδρυτή του κινήματος του Ερυθρού Σταυρού  Ερρίκου Ντυνάν.

Ο δήμαρχος Γιώργης Μαρινάκης και το Δ.Σ. ανταποκρίθηκαν θετικά στο σχετικό αίτημα του. 

Περιφερειακού  Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ρεθύμνου, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο που προσφέρουν οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού παγκοσμίως αλλά και στον τόπο μας.

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας λοιπόν, το κτίριο του Δημαρχείου Ρεθύμνου αντανακλούσε τις αποχρώσεις του κόκκινου και του λευκού, ως έμπρακτη κατάθεση της αποδοχής και στήριξης του Δήμου στις αρχές και τα ιδεώδη που υπερασπίζεται ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός  (ανθρωπισμός, ανεξαρτησία, αμεροληψία, εθελοντισμός, ενότητα, ουδετερότητα, παγκοσμιότητα) αλλά και ως έκφραση ευαρέσκειας και εκτίμησης προς τους εθελοντές του Τοπικού Παραρτήματος Ε.Ε.Σ για την ενεργή παρουσία και ουσιαστική συνδρομή τους σε όλες τις κοινωφελείς πρωτοβουλίες και δράσεις του Δήμου Ρεθύμνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News