Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο - Τι δήλωσε ο Ευάγγελος Αποστολάκης στο neakriti.gr

Ρέθυμνο
Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο - Τι δήλωσε ο Ευάγγελος Αποστολάκης στο neakriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα λίγο μετά τις 8 το βράδυ στο Ωδείο Ρεθύμνου παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ με την παρουσία κόσμου να είναι αισθητή - Η αποκλειστική δήλωση του Ευάγγελου Αποστολάκη στο neakriti.gr

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στο Ρέθυμνο με τον ναύαρχο ε.α., πρώην υπουργό Άμυνας και επίτιμο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ αλλά τον άνθρωπο που κατέχει την τρίτη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ευάγγελο Αποστολάκη να δίνει «παρών» ως κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε, ενώ απ’ όλα τα στελέχη, εκφράστηκε η ανάγκη να γίνει πραγματικότητα το νέο κοινωνικό συμβόλαιο.

Ειδικότερα, σήμερα λίγο μετά τις 8 το βράδυ στο Ωδείο Ρεθύμνου παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ με την παρουσία κόσμου να είναι αισθητή. Ο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Ρεθύμνου, Μανώλης Αυγενάκης χαιρέτησε και καλωσόρισε τον κ. Ευάγγελο Αποστολάκη. Ο κ. Αυγενάκης ανέφερε: «Σήμερα όμως η μέρα γίνεται διπλά σημαντική γιατί αυτή την παρουσίαση και την κεντρική ομιλία θα την κάνει ο άνθρωπος που με τη ζωή και το έργο του έχει κάνει περήφανους όχι μόνο εμάς του προοδευτικούς πολίτες αλλά όλους του Έλληνες». 

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Ευάγγελος Αποστολάκης ο οποίος προχώρησε σε μια πολιτική ομιλία. Ο ίδιος μίλησε και στο neakriti.gr, υποστηρίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ είναι έτοιμος για την επόμενη μέρα. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ είναι έτοιμος να πάρει την εξουσία. Το απέδειξε και με το ψηφοδέλτιο επικρατείας και με τα στελέχη που έχει προτείνει ως υποψηφίους. Έχει δουλέψει τα θέματα τα οποία προτείνει για να λυθούν τα προβλήματα του κόσμου. Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ εστιάζει στην υποστήριξη της κοινωνίας ώστε ο κόσμος να μπορέσει να «πατήσει» στα πόδια του και να λυθούν τα καθημερινά προβλήματα που προκύπτουν λόγω τη ανεργίας, της ανασφάλειας και της έλλειψης δημοκρατίας. Αυτό που προτείνει είναι ένα κοστολογημένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα. Οι άνθρωποι υπάρχουν για να το υλοποιήσουν», υποστήριξε ο κ. Αποστολάκης. 

Ο κόσμος ήταν αρκετός, ενώ άπαντες εκφράστηκαν με τα θερμότερα λόγια για το νέο κοινωνικό συμβόλαιο που ανέδειξε ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας. 

Μετά το πέρας της ομιλίας του, παρουσίασε τους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος καλώντας τους στο βήμα. Υπενθυμίζεται πως οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στο Ρέθυμνο είναι: Θοδωρής Δουλουμπέκης, Βαρβάρα Κιαγιά, Χρυσούλα Μανουσάκη και Ανδρέας Ξανθός. Ο κ. Αποστολάκης κάλεσε ξεχωριστά τον καθένα στο βήμα να λάβει το λόγο αφού πρώτα είπε λίγα βιογραφικά στοιχεία για τον καθένα και την καθεμία. Όλοι οι υποψήφιοι απηύθυναν ένα σύντομο χαιρετισμό. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News