Ρέθυμνο: Ενέργεια αγάπης από την Digea, που πρόσφερε εξοπλισμό και δώρα σε μαθητές ειδικών σχολείων (vid)

Κρήτη
Ρέθυμνο: Ενέργεια αγάπης από την Digea, που πρόσφερε εξοπλισμό και δώρα σε μαθητές ειδικών σχολείων (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ανατολική Κρήτη το επόμενο «ταξίδι» των «Ηρώων της Digea»

Σημαντικό εξοπλισμό για τα σχολεία και αναμνηστικά δωράκια σε 150 συνολικά μαθητές της ειδικής αγωγής στο Ρέθυμνο προσέφεραν τα στελέχη της εταιρείας Digea, που μετά τα Χανιά επισκέφθηκαν όλα τα ειδικά σχολεία της πόλης.

Η ενέργεια αγάπης και ανθρωπιάς των «Ηρώων της Digea» έτυχε της ευγνωμοσύνης των θεσμικών εκπροσώπων του Ρεθύμνου, οι οποίοι στο πρόσωπο του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, Νίκου Μαστοράκη, ευχαρίστησαν την Digea κυρίως για το μήνυμα συμπερίληψης που επικοινωνεί.

Πιο αναλυτικά, τα στελέχη της εταιρείας επισκέφθηκαν τα σχολεία για να προσφέρουν στα παιδιά χρήσιμα εργαλεία που θα τα βοηθήσουν στις εκπαιδευτικές τους δραστηριότητες, μια σχολική τσάντα και αναμνηστικά δωράκια και εκείνα τους προσέφεραν απλόχερα την αγάπη τους και ένα ζεστό χαμόγελο.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με τίτλο «Ήρωες της Digea».

Το δώρο που επεφύλαξαν τα στελέχη της εταιρίας προς το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ρεθύμνου, που ήταν ένα λάπτοπ και μία τηλεόραση, ήρθε να καλύψει σημαντικές ελλείψεις που αντιμετωπίζει το σχολείο στο τομέα του εξοπλισμού του. 

Το μήνυμα που θέλησε να περάσει η εταιρεία είναι ότι οι μικροί μαθητές δεν είναι μόνοι τους, αλλά «είμαστε κοντά τους», όπως είπε ο κ. Μαστοράκης.

Τα στελέχη της Digea, που από το 2018 οργώνουν κυριολεκτικά την Ελλάδα για να βρεθούν κοντά σε όλα τα ειδικά σχολεία και τις μονάδες προστασίας παιδιών και ενηλίκων, «γκρεμίζουν» με τον τρόπο τους τον «τοίχο» του κοινωνικού αποκλεισμού και στέλνουν ηχηρό μήνυμα συμπερίληψης, αλλά και ανθρωπιάς.

Τα σχολεία ειδικής αγωγής του Ρεθύμνου ήταν ο τελευταίος σταθμός του τριήμερου ταξιδιού της εταιρείας στη δυτική Κρήτη, ενώ στο επόμενο ταξίδι οι «Ήρωες της Digea» θα επισκεφθούν αντίστοιχα σχολεία και δομές της ανατολικής Κρήτης.

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News