Εκλογές 2023: Χωριά του Αρκαδίου επισκέφτηκε ο Θοδωρής Δουλουμπέκης

Ρέθυμνο
Εκλογές 2023: Χωριά του Αρκαδίου επισκέφτηκε ο Θοδωρής Δουλουμπέκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διήμερη περιοδεία πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κ. Θοδωρής Δουλουμπέκης την Τρίτη και Τετάρτη 2-3/05 στα χωριά της Δ.Ε. Αρκαδίου

Διήμερη περιοδεία πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κ. Θοδωρής Δουλουμπέκης την Τρίτη και Τετάρτη 2-3/05 στα χωριά της Δ.Ε. Αρκαδίου. Κατά την διάρκεια των συναντήσεων του με καθημερινούς ανθρώπους του τόπου, αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων, ο κ. Δουλουμπέκης ανέπτυξε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ που απαντούν στα μεγάλα προβλήματα της εποχής.

Καθ’ όλη την διάρκεια των συζητήσεων ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε τοπικά προβλήματα όπως η χάραξη του ΒΟΑΚ, η εκτός σχεδίου δόμηση, η τουριστική ανάπτυξη καθώς και θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ανέπτυξε στους πολίτες τις βασικές θέσεις του κόμματος που απαντούν στο τρίπτυχο - πυλώνα του πολιτικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: αύξηση μισθών, μείωση τιμών και ρύθμιση χρεών. Ενώ για ό,τι αφορά τοπικά θέματα ανέπτυξε όλες τις πρωτοβουλίες και δράσεις τόσο του ιδίου ως Αντιπροέδρου του ΤΕΕ όσο και συνολικά του κόμματος με προτάσεις και λύσεις πάνω στα προβλήματα που προκάλεσε η έλλειψη διαβούλευσης για την χάραξη του ΒΟΑΚ και η επιλογή - real estate- της κυβέρνησης να εγκλωβίσει ιδιοκτήτες και επενδυτές στις εκτός σχεδίου περιοχές, καθώς και ένα συνολικό πρόγραμμα για την δίκαιη ανάπτυξη με βάση ένα συλλογικά διαμορφωμένο μοντέλο από τις τοπικές κοινωνίες με σκοπό να υπηρετεί τους καθημερινούς ανθρώπους του τόπου και τις επόμενες γενιές.

Ο κ. Δουλουμπέκης τόνισε στους συμπολίτες του ότι όπως και σήμερα έτσι και αύριο, οι πόρτες τόσο του ίδιου όσο και του κόμματος θα είναι πάντα ανοιχτές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News