Ρέθυμνο: Κορυφώνεται η αγωνία για την οικογένεια του 38χρονου Ahmed Arhim που εξαφανίστηκε

Κρήτη
Ρέθυμνο: Κορυφώνεται η αγωνία για την οικογένεια του 38χρονου Ahmed Arhim που εξαφανίστηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ίχνη του χάθηκαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου όταν ενώ ήταν μαζί με τον αδελφό του, έφυγε για να πάει σε μια δουλειά

Ώρες αγωνίας ζει από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου η οικογένεια ενός οικονομικού μετανάστη από την Συρία που διαμένει τα τελευταία χρόνια στο Ρέθυμνο, καθώς τα ίχνη του δικού της ανθρώπου χάθηκαν εντελώς ξαφνικά όταν το μεσημέρι εκείνης της ημέρας βγήκε από το σπίτι του. 

Πρόκειται για τον 38χρονο Αχμέτ Αρχίμ -ελαιοχρωματιστής στο επάγγελμα- ο οποίος διαμένει με την σύζυγο και τα ανήλικα παιδιά τους στην περιοχή των Περιβολίων και το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου φεύγοντας από το σπίτι του, συνάντησε τον αδελφό του, όπως φέρεται να είπε η οικογένεια του στις αρχές. 

Ο 38χρονος Αχμέτ φέρεται να είπε στον αδελφό του λίγο πριν χωρίσουν οι δρόμοι τους και χαθεί, ότι επρόκειτο να πάει σε μία δουλειά που είχε και αμέσως μετά θα επέστρεφε. Εκ τότε όμως τα ίχνη του χάθηκαν με την οικογένεια του να ανησυχεί έντονα, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν είχε εξαφανιστεί. Έτσι το απόγευμα της ίδιας ημέρας δήλωσαν την εξαφάνισή του στην αστυνομία και εκ τότε η ΕΛΑΣ ξεκίνησε τις δικές της έρευνες για τον εντοπισμό του. 

Χθες το απόγευμα μάλιστα, η οικογένεια του ειδοποίησε και την Γραμμή Ζωής, οπότε και ενεργοποιήθηκε ο Κοινωνικός Συναγερμός «SILVER ALERT», δεδομένου ότι εκφράζονται φόβοι για την ζωή του.

Ο Aχμέτ Αρχίμ έχει κοντά καστανά μαλλιά, καστανοπράσινα μάτια, έχει ύψος 1,75 μ και είναι κανονικού βάρους. 

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας και πράσινη ζακέτα με λευκές ρίγες, ενώ έχει τατουάζ με αραβικά γράμματα στον αριστερό του καρπό.

Η οικογένεια του καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι ή έχει δει τον 38χρονο, να επικοινωνήσει άμεσα με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 ή να ενημερώσει τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News