ΚΚΕ: Αλλαγή στο ψηφοδέλτιο του Ρεθύμνου μετά από κώλυμα υποψήφιας

Ρέθυμνο
ΚΚΕ: Αλλαγή στο ψηφοδέλτιο του Ρεθύμνου μετά από κώλυμα υποψήφιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη θέση της κ. Χαλκιαδάκη στο ψηφοδέλτιο του Ρεθύμνου παίρνει η κ. Σιντορέλλα Κάλθι

Αλλαγή επήλθε στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Ρέθυμνο, καθώς η κυβέρνηση δεν έκανε δεκτή τροπολογία που προέβλεπε οι εποχικά εργαζόμενοι να ψηφίζουν στον τόπο εργασίας τους όπως και την άρση κωλυμάτων που εμποδίζουν εργαζομένους στο δημόσιο με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου να είναι υποψήφιοι. Έτσι δεν μπορεί να είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές η κ. Κατερίνα Χαλκιαδάκη, η οποία αντικαταστάθηκε από την κ. Σιντορέλλα Κάλθι.

Η ανακοίνωση της Τ.Ε. του ΚΚΕ αναφέρει τα εξής:

«Μετά την άρνηση της κυβέρνησης να κάνει δεκτή την τροπολογία που κατέθεσε το ΚΚΕ και προέβλεπε να ψηφίζουν οι εποχικά εργαζόμενοι στον τόπο εργασίας τους καθώς και την άρση κωλυμάτων που εμποδίζουν εργαζομένους στο δημόσιο με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου να είναι υποψήφιοι, είμαστε αναγκασμένοι να αντικαταστήσουμε την υποψηφιότητα της σ. Κατερίνας Χαλκιαδάκη, ειδικευόμενης ψυχιάτρου.

Τη θέση της στο ψηφοδέλτιο παίρνει η Σιντορέλλα Κάλθι, 29 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος.

Η Σιντορέλλα Κάλθι γεννήθηκε στην Αλβανία και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο από γονείς μετανάστες. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η συντρόφισσα είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΚΚΕ και του Δ.Σ. της αλβανικής κοινότητας Ρεθύμνου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News