Στην Ιερά Μητρόπολη ο Γιάννης Κεφαλογιάννης - Εξέφρασε τον σεβασμό του σε όλους τους κληρικούς για το έργο που επιτελούν

Ρέθυμνο
Στην Ιερά Μητρόπολη ο Γιάννης Κεφαλογιάννης - Εξέφρασε τον σεβασμό του σε όλους τους κληρικούς για το έργο που επιτελούν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναντήσεις Γιάννη Κεφαλογιάννη με Μητροπολίτη και δήμαρχο Μυλοποτάμου

Την επίσημη πρώτη θεσμική επαφή στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής  Ρεθύμνου με την Νέα Δημοκρατία κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης. Όπως σε κάθε προηγουμένη εκλογική αναμέτρηση, ο κ. Κεφαλογιάννης επέλεξε να ξεκινήσει επισκεπτόμενος την έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου οπού συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Πρόδρομο.

Ο κ. Κεφαλογιάννης εξέφρασε το σεβασμό του προς την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης για το σημαντικό έργο της αλλά και όλους τους κληρικούς οι οποίοι καθημερινά στηρίζουν τις κοινωνίες και για αυτό επιβάλλεται η στήριξή τους από την Πολιτεία, κάνοντας αναφορά στην κυβερνητική  πρωτοβουλία επί του θέματος των οργανικών θέσεων των Κληρικών. Τέλος, δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουν ζητήματα της επικαιρότητας.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής Ρεθύμνου βρέθηκε στο Πέραμα όπου πραγματοποίησε συνάντηση με το Δήμαρχο Μυλοποτάμου κ. Δημήτρη Κοκκίνο Ακολουθήσε σύσκεψη με στελέχη του Δήμου Μυλοποτάμου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Κεφαλογιάννης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:  

«Βρέθηκα σήμερα στην έδρα του Δήμου Μυλοποτάμου. Συναντήθηκα με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κοκκίνο, με τον οποίο μας συνδέουν φιλικοί και οικογενειακοί δεσμοί πολλών ετών. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που στην ολοκλήρωση της αυτοδιοικητικής του πορείας είχαμε για άλλη μια φορά τη δυνατότητα να συνεργαστούμε στην κοινή θεσμική μας προσπάθεια για το Μυλοπόταμο. Η εμπειρία του μέσα από την πολυετή προσφορά του στα κοινά και την πολυεπίπεδη συμμετοχή του στην τοπική ανάπτυξη, πάντα αποτελεί το ιδανικό εφαλτήριο γύρω από το αναπτυξιακό σχέδιο για την ευρύτερη περιοχή αλλά και για τις πολιτικές εξελίξεις.

Ακολούθησε σύσκεψη με στελέχη του Δήμου όπου περιγράψαμε πως ακριβώς με βάση αυτό το σχέδιο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας  προχώρησε σε ουσιαστικά μέτρα στήριξης των Δήμων και των πολιτών τόσο στην περίοδο της πανδημίας όσο και στην ενεργειακή κρίση. Παράλληλα, σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή προχώρησε σε σημαντικές παρεμβάσεις όπως: οι παρεμβάσεις αγροτικής οδοποιίας και οι σχετικές αποκαταστάσεις ζημιών οδοποιίας του Δήμου από τις βροχοπτώσεις της 10ης Νοεμβρίου 2020 καθώς και η πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών. Η αντιμετώπιση της λειψυδρίας, η συντήρηση του δημοτικού οδικού δικτύου της Δημοτικής Ενότητας Γεροποτάμου, η επιχορήγηση της ΔΕΥΑ Μυλοποτάμου για την αξιοποίηση της υφιστάμενης υδρευτικής γεώτρησης στον οικισμό Μπαλί και η αγροτική οδός της Σκεπαστής προς την παραλία. Προσωπικά θεωρώ ξεχωριστή στιγμή την Ίδρυση του νέου Εσπερινού Λυκείου στο Μελιδόνι που στοχεύει στην προώθησης της Δια Βίου Μάθησης και της κοινωνικής επανένταξης των δημοτών. Τέλος, αναφερθήκαμε εκτενώς  στο έργο του ΒΟΑΚ  το οποίο αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για τις ανάγκες τις περιοχής με υπευθυνότητα, μέσα από τη σύνθεση και τη συνεργασία για το καλό του τόπου μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News