Ρέθυμνο: Δωρεά νέου οχήματος στον Σύλλογο «Αγάπη»

Ρέθυμνο
Ρέθυμνο: Δωρεά νέου οχήματος στον Σύλλογο «Αγάπη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, πρόεδρος του Συλλόγου, εξέφρασε τις ευγνώμονες ευχαριστίες του για τη σπουδαία αυτή δωρεά

Ένα νέο όχημα αποκτά ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων & Φίλων των Ατόμων, Παιδιών και Ενηλίκων με Αναπηρία «ΑΓΑΠΗ», του οποίου πρόεδρος του Δ.Σ. είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος.

Η Ιερά Μητρόπολη εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη δωρεά οχήματος και προκειμένου να εκφράσει τις ευχαριστίες της, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Το απόγευμα της Τρίτης της Διακαινησίμου Εβδομάδος, 18ης Απριλίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος τέλεσε τον Αγιασμό νέου οχήματος, το οποίο δωρήθηκε από την εταιρεία Qualco Foundation, με πρωτοβουλία της διευθύντριας της εταιρείας κ. Όλγας Σταμαθιουδάκη, για τις ανάγκες του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων & Φίλων των Ατόμων, Παιδιών και Ενηλίκων με Αναπηρία «ΑΓΑΠΗ».

Στον Αγιασμό παρέστησαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «ΑΓΑΠΗ», η Διευθύντρια της Qualco Foundation κ. Όλγα Σταμαθιουδάκη και μέλη της οικογενείας της.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Πρόδρομος, ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «ΑΓΑΠΗ», εξέφρασε τις ευγνώμονες ευχαριστίες του για τη σπουδαία αυτή δωρεά προς το Σύλλογο, ο οποίος επί σειρά δεκαετιών προσφέρει πολυτίμητες υπηρεσίες στην πόλη και το νομό μας, και ενημέρωσε την κ. Σταμαθιουδάκη και τους οικογενείς της περί του τρόπου της λειτουργίας και των δράσεων του Συλλόγου.

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «ΑΓΑΠΗ» εκφράζουν βαθύτατες ευχαριστίες για την έμπρακτη στήριξη των ωφελουμένων του Συλλόγου από την εταιρεία Qualco Foundation».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News