Ρέθυμνο

Άγιος Βασίλειος: Ολοκληρώνεται η διαπλάτυνση-ασφαλτόστρωση του δρόμου Λευκόγεια-Σχοινάρια (pics)

Κατά την α’ φάση του έργου είχαν πραγματοποιηθεί εργασίες εκσκαφών και εγκατάστασης κλειστού αγωγού άρδευσης (Φ400) αντικαθιστώντας τον ανοιχτό αγωγό ο οποίος απομακρύνθηκε με αποτέλεσμα την διαπλάτυνση του οδοστρώματος

Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση του δρόμου Λευκόγεια –Σχοινάρια συνολικού μήκους 1.300 μέτρων και μέσου πλάτους 5,5 μέτρων. Πρόκειται για τη β’ φάση του έργου της διαπλάτυνσης του συγκεκριμένου δρόμου με συνολικό προϋπολογισμό 370.000 ευρώ.

Κατά την α’ φάση του έργου είχαν πραγματοποιηθεί εργασίες εκσκαφών και εγκατάστασης κλειστού αγωγού άρδευσης (Φ400) αντικαθιστώντας τον ανοιχτό αγωγό ο οποίος απομακρύνθηκε με αποτέλεσμα την διαπλάτυνση του οδοστρώματος.


«Πρόκειται για μια αναγκαία παρέμβαση για ασφαλή και άνετη πρόσβαση σε μια από τις ωραιότερες και δημοφιλέστερες παραλίες του Δήμου μας με χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο», ανέφερε ο δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης κατά την επίσκεψη του στο σημείο όπου εκτελούνται οι εργασίες, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα.


«Η ανάδειξη της παραλίας θα δώσει μια μεγάλη αναπτυξιακή ώθηση στην περιοχή» συνέχισε ο δήμαρχος και συμπλήρωσε:
«Είναι μια διαδρομή με ιδιαίτερο ανάγλυφο. Προσφέρει πανοραμική θέα αλλά θέλει προσοχή λόγω των υψωμάτων που πρέπει να διασχίσει ο επισκέπτης. Μέχρι σήμερα ήταν ιδιαίτερα στενό το οδόστρωμα ενώ σε κάποια σημεία υπήρχαν φρεάτια τα οποία στένευαν ακόμα περισσότερο το δρόμο. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ήταν επιβεβλημένο το έργο της διαπλάτυνσης. Μετά την ασφαλτόστρωση θα ακολουθήσει και διαγράμμιση του δρόμου για την ασφάλεια των διερχόμενων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια