Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο 42χρονη με σφαίρα στην κοιλιά - Συνελήφθη άντρας της ασφάλειας γνωστού εφοπλιστή

Κρήτη
Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο 42χρονη με σφαίρα στην κοιλιά - Συνελήφθη άντρας της ασφάλειας γνωστού εφοπλιστή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 42χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ενώ τραυματίστηκε και ο 30χρονος άνδρας που έφερε μαζί του το όπλο - Πώς έγινε το ατύχημα

Παρ’ ολίγον τραγωδία στο Ρέθυμνο, μετά από εκπυρσοκρότηση όπλου μέσα σε σπίτι στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκπυρσοκρότησε το όπλο που έφερε νόμιμα μαζί του 30χρονος, κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε φιλικό σπίτι.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης 13 Απριλίου και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 42χρονης που δέχτηκε σφαίρα στην κοιλιακή χώρα και τον ελαφρύ τραυματισμό του ίδιου του 30χρονου στο αριστερό χέρι.

Η 42χρονη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 30χρονος συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες στο τραυματισμένο του χέρι, σύμφωνα με το ieidiseis.gr.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατείχε νόμιμα πιστόλι διαμετρήματος 9 mm,. Πρόκειται για ιδιωτικό υπάλληλο εταιρίας, ο οποίος ανήκει στην προσωπική ασφάλεια γνωστού εφοπλιστή. Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα, έκαναν αυτοψία στον χώρο όπου έγινε η εκπυρσοκρότηση, ενώ σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 30χρονου για βαριά σωματική βλάβη.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News