Ρέθυμνο: Παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό ο τράπερ που κατηγορείται για τον βιασμό 19χρονης

Κρήτη
Ρέθυμνο: Παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό ο τράπερ που κατηγορείται για τον βιασμό 19χρονης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το πέρας των απολογιών τους ο 23χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους - Οι τρεις κατηγορούμενοι αρνούνται σθεναρά τις κατηγορίες που τους αποδίδονται

Σε κατ’ οίκον περιορισμό παραμένουν ο 24χρονος τράπερ και ο 30χρονος συνεργάτης του, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται - μαζί με έναν ακόμη νεαρό - στην υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε πριν από μερικές ημέρες μία 19χρονη φοιτήτρια στο Ρέθυμνο. Οι δύο συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό από την περασμένη Παρασκευή (7 Απριλίου), ενόψει της επικείμενης συνεδρίασης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, το οποίο είναι αρμόδιο να αποφασίσει για το αν ο 24χρονος κι ο φίλος του θα προφυλακιστούν ή όχι. Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω εξέλιξη προέκυψε μετά τις απολογίες των τριών νεαρών την περασμένη Παρασκευή.

Μετά το πέρας των απολογιών τους, ο ένας εξ αυτών (23χρονος) αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ωστόσο, αναφορικά με τον 24χρονο και τον 30χρονο, υπήρξε διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέως: Η πρώτη είχε την άποψη ότι πρέπει αμφότεροι να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ ο εισαγγελέας ότι και οι δύο πρέπει να κρατηθούν προσωρινά. Όπως προβλέπει ο νόμος για τέτοιες περιπτώσεις, ο κατηγορούμενος τίθεται σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι να αποφανθεί το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο.

Ας σημειωθεί ότι και οι τρεις κατηγορούμενοι αρνούνται σθεναρά τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. Υπενθυμίζεται ακόμη ότι πριν την ολοκλήρωση των απολογιών των κατηγορουμένων, η 19χρονη κοπέλα υπέβαλε μέσω συνηγόρου αρμοδίως γραπτή δήλωση, όπου φέρεται να δηλώνει ότι δεν επιθυμεί τη συνέχιση της δίωξης σε βάρος των νεαρών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News