Ρέθυμνο: Πότε θα γίνει διανομή ειδών από το κοινωνικό παντοπωλείο

Ρέθυμνο
Ρέθυμνο: Πότε θα γίνει διανομή ειδών από το κοινωνικό παντοπωλείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ωφελούμενοι της Δομής θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής, με εξαίρεση δικαιούχους που δεν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν sms οι οποίοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Ρεθύμνης (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»), ενημερώνει τους ωφελούμενους της Δομής ότι θα πραγματοποιήσει διανομή ειδών ατομικής υγιεινής, προϊόντων ζύμης και ελαιολάδου, την Τετάρτη 12 Απριλίου 2023, από τις οκτώ το πρωί έως τις μία το μεσημέρι, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου 25 - περιοχή Μασταμπά).

Σημειώνεται ότι οι ωφελούμενοι της Δομής θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής, με εξαίρεση δικαιούχους που δεν έχουν τη δυνατότητα να  λάβουν sms οι οποίοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

Με την ευκαιρία, ο Δήμος Ρεθύμνης, το Τμήμα Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας- Γραφείο Κοινωνικών Παροχών και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου - Γκίκα, ευχαριστούν θερμά τους δωρητές:

  • Τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς του 4ου Γυμνασίου Ρεθύμνης, για την προσφορά τους σε τρόφιμα μακράς διαρκείας και ειδών ατομικής υγιεινής.
  • Τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Αρμένων.
  • Την Διεύθυνση και το Προσωπικό της Εταιρίας αλλαντικών ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΒΕΕ.
  • Την Διεύθυνση και το Προσωπικό της Εταιρίας προϊόντων ζύμης ΚΟΥΚΛΙΝΟΣ, Ν., & ΣΙΑ Ο.Ε.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται και σε όλους όσοι με διακριτικότητα και ανθρωπισμό στηρίζουν με την τακτική και διαρκή προσφορά τους, το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους!

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News