Ρέθυμνο: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τον Δήμο η Ρένα Κουτσαλεδάκη

Ρέθυμνο
Ρέθυμνο: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τον Δήμο η Ρένα Κουτσαλεδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κυρία Κουτσαλεδάκη θα διεκδικήσει ως επικεφαλής νέου συνδυασμού τον Δήμο Ρεθύμνης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023

Την απόφασή της να ανεξαρτητοποιηθεί από τη δημοτική παράταξη «Νέα Αντίληψη», καθώς και την παραίτησή της από τη θέση της πρόεδρου του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνης, ανακοίνωσε η κυρία Ειρήνη (Ρένα) Κουτσαλεδάκη.

Η κυρία Κουτσαλεδάκη θα διεκδικήσει ως επικεφαλής νέου συνδυασμού τον Δήμο Ρεθύμνης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της δήλωσε:

«Αυτά τα εννέα χρόνια που οι Ρεθυμνιώτες πολίτες με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους, μου έδωσαν την ευκαιρία να αποκτήσω ταυτόχρονα πολύτιμη εμπειρία και πολύπλευρη γνώση σε θέματα διοίκησης τόσο σε επίπεδο Δήμου, όσο και σε επίπεδο συνεργασίας στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνης. Τους ευχαριστώ από καρδιάς γι’ αυτό, όπως ευχαριστώ επίσης συνεργάτες και συνοδοιπόρους.

Σήμερα με ειλικρίνεια πιστεύω ότι έχει έρθει η στιγμή της αλλαγής πολιτικής στόχευσης για τον τόπο μας. Με σεβασμό, αναγνώριση και συνέχιση του θετικού έργου που έχει γίνει, αλλά με αλλαγή στις προτεραιότητες βάζοντας στην κορυφή τον άνθρωπο. Γιατί στον δικό μου αξιακό πολιτικό κώδικα, οι πολιτικοί είμαστε εδώ για να αφουγκραζόμαστε, να ακούμε και να δουλεύουμε σκληρά για τον πολίτη και μόνο για τον πολίτη.

Τι ζητάει από εμάς, από τον Δήμο, ο κάθε πολίτης; Ζητάει να βρούμε λύσεις στα προβλήματα της καθημερινής του ζωής. Ζητάει να έχει ασφαλείς δρόμους και πεζοδρόμια, κυκλοφοριακή ομαλότητα, χώρους στάθμευσης. Ζητάει σε πόλη και οικισμούς παντού αποχετευτικά δίκτυα, κοινόχρηστους χώρους, περισσότερο πράσινο και παιδότοπους, υποδομές άθλησης των νέων παιδιών. Ζητάει καλύτερη πολεοδομική οργάνωση, καθαριότητα με περιβαλλοντικό αποτύπωμα, ποιοτική τουριστική ανάπτυξη, καλύτερες εκπαιδευτικές και κοινωνικές δομές.

Αυτά και άλλα που μπορούμε να κάνουμε, τα σχεδιάζουμε έχοντας ως πυξίδα μας τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Και όλα τα προηγούμενα χρόνια γνωρίζετε ότι και στις δύο θητείες μου κινήθηκα με υπευθυνότητα, εργάστηκα σκληρά και πάντα με θετικό πνεύμα συνεργασίας για να προσφέρω στον τόπο μας. Με το ίδιο πνεύμα συνεργασίας και τον ίδιο δυναμισμό διεκδικώ την αλλαγή για το Δήμο Ρεθύμνης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News